En måned før…
Du er forhåbentlig allerede godt i gang med en god hudplejerutine, hvis ikke, er det på tide! Invester i gode produkter, der passer til din hud, og køb en rensegelé, en tonic, en creme og måske en maske.

Hvis du vil have en ansigtsbehandling på en klinik, er det nu, for hvis du får den for tæt på festen, kan du risikere, at din hud ser irriteret ud, og at der er dukket urenheder op efter udrensningen.

Og tjek så din makeup. Har du, hvad der skal til for at få fin hud til festen?

En uge før…
Du kan sagtens lægge en almindelig, afslappende ansigtsmaske en uge før festen. Vælg en, du har prøvet før, som du ved, du kan tåle. Hvis din hud er tør, kan du også bruge en fugtgivende maske uden problemer.

Et par dage før…
Øv dig i at gøre din hud rigtig fin med makeup, og tjek resultatet i dagslys. Spørg din mest ærlige veninde, hvad hun synes om resultatet. Hvis du har øvet dig inden, risikerer du ikke at ende med en makeup, der er for mørk eller for lys.

[faktaBox]På selve dagen…
Rens din hud, som du plejer, og sørg for at den er godt mættet af fugt.

Læg en concealer direkte på eventuelle bumser og en foundation på hele ansigtet. Vær særlig opmærksom ved overgangene, så man ikke kan se, hvor din concealer og foundation starter og slutter.

En rouge sætter prikken over i'et. Læg den på kindbenet eller æblekinden, alt efter hvad der klæder dit ansigt bedst.

Husk! Hvis din hud er rigtig fin, behøver du ikke lægge foundation, pudder og concealer, så kan du nøjes med lidt rouge på kinderne.

Hvad nu, hvis du får en bums?
Det er en god idé at spise sundt og drikke masser af vand op til festen, for hvis du spiser for mange usunde sager, så risikerer du at få bumser.