Dommerpanelet har kigget alle deltagere igennem, og nu har de fundet 100 piger, som går videre i konkurrencen - det vil sige 20 piger fra hver landsdel.

Er der en pige fra din landsdel, som, du synes, skal vinde at komme på forsiden af Vi Unge? Så skynd dig at afgive din stemme!

DU KAN STEMME LIGE HER!

Du kan stemme frem til den 13. april, og de fem piger fra hver landsdel, der får flest stemmer, kommer i semifinalen. Herefter vælger dommerpanelet én pige fra hver landsdel, som kommer i finalen!

Stemmerne er skjult, så du ikke kan se resultatet på forhånd, men alle stemmer tæller stadig, og på Vi Unge har vi adgang til at se, hvor mange stemmer alle deltagere har fået.

Det vinder Vi Unge Covergirl 2014:

• Du får en dag på Vi Unge, hvor du får lagt en flot makeup af en makeup-artist og bliver fotograferet sammen med de fire andre finalister.
• Du får en dag, hvor du sammen med Unique Models får gode tips til, hvordan man går catwalk, og du kan høre lidt om, hvordan Unique Models samarbejder med deres modeller. Til finalefesten bliver du stylet, og alle fem finalister går et lille modeshow efter instruktion af Unique Models.
• Du kommer på forsiden af Vi Unge.
• Du bliver model for Glitters konfirmationskampagne og vinder 5000 kroner.
• Du får lækre produkter.
• Du får et års abonnement på Vi Unge.

Følg med i Covergirl-konkurrencen på Instagram, facebook og twitter med #VUCovergirl2014!

Se billeder fra storcentrene her:
Kolding Storcenter
Randers Storcenter
Bryggen i Vejle
Lyngby Storcenter

Hvem, synes du, skal vinde Vi Unge Covergirl 2014?