Konkurrencen om at blive Vi Unge Covergirl 2014 er i gang, og du kan stadig nå at være med!

Du kan uploade dit billede her frem til søndag den 6. april. Efter det finder dommerne 20 piger fra hver landsdel - det vil sige 100 piger i alt. De 100 piger skal kæmpe om at få flest stemmer, og du kan stemme på din favorit fra den 8, til den 15. april. Stemmerne bliver skjult, så man ikke kan se resultatet på forhånd, men alle stemmer tæller stadig, og på Vi Unge har vi adgang til at se, hvor mange stemmer alle deltagere har fået.

De fem piger fra hver landsdel, der får flest stemmer, kommer i semifinalen. Herefter vælger dommerpanelet én pige fra hver landsdel, som kommer i finalen!

Landsdelene er delt sådan op:
- Hovedstaden
- Sjælland og Øerne
- Midtjylland
- Syddanmark (inkl. Fyn)
- Nordjylland

De fem finalister kommer alle med i en modeserie i Vi Unge og får taget et forsidebillede. Den pige, der vinder Covergirl 2014, får sit billede på forsiden af Vi Unge - wee! Her kan du se, hvad vinderen også får.

Hvis du ikke selv deltager i konkurrencen, kan du jo finde en favorit fra din landsdel og heppe på hende!

Vinderen af Covergirl 2014 kåres til den store finalefest i Aller-huset i København den 23. maj. Du kan købe billetter til festen her!

Det leder dommerne efter

Dommerpanelet består af Unique Models, Glitter og Vi Unge.

Cecilie, skønhedsredaktør på Vi Unge:
- Jeg falder altid for modellernes smil! Jo mere smittende, jo bedre. Hvis smilet samtidig kan ses tydeligt i hendes øjne, og hun har et eller andet personligt særpræg , er hun ret sikker på at ende i min top 10. Jeg glæder mig helt vildt til at se de piger, der melder sig til Covergirl i år - og jeg er altid imponeret over, hvor smukke læsere vi har. Det er et svært job at være dommer i Covergirl - meget svært!

Leela, modejournalist på Vi Unge:
- Man charmer mig ved at se naturlig ud. Jeg lægger faktisk mere mærke til de piger, der ikke bruger meget makeup. Billedet skal også vise, hvordan du i virkeligheden ser ud. Derfor en god belysning og øjenkontakt for mig en vigtig faktor.

Som noget nyt er Unique Models i år også med til at vælge årets Covergirl.

- Unique Models er med til Covergirl, fordi vi gerne vil fortælle, at personlighed spiller en rigtig stor rolle i jobbet som model. Det er ikke nok at være smuk. Vi vil gerne afmystificere modellivet og derfor møde pigerne, så de kan få svar på de spørgsmål, de har, siger direktør Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Følg med i Covergirl-konkurrencen på Instagram, facebook og twitter med #VUCovergirl2014!