Det sker

Covergirl 2010: Sådan vælger dommerpanelet!

Af Redaktionen 8. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er over 3000 piger, der har sendt deres billede ind og tilmeldt sig konkurrencen om at blive Vi Unge Covergirl 2010. Og ud af dem skal vi finde 10 semifinalister…

I alle de dage, konkurrencen har kørt, har dommerpanelet været inde og kigge alle billederne igennem hver eneste dag. Når vi har set en pige, der har noget særligt, har vi noteret det, så vi husker hende.

Alle de piger, vi har lagt mærke til, lægger vi i en ja-bunke. Der er allerede omkring 100 piger i bunken, og vi bliver ved med at finde flere frem til den 15. april.

Hver dag kigger vi så bunken med skønne tøser igennem og diskuterer, hvem der skal gå videre til semifinalen. Vi skal vælge en pige ud hver dag i hverdagene de næste to uger, så vi til sidst ender med 10 semifinalister. Her på viunge.dk kan du hver dag se, hvem der er videre. Der kan du også læse lidt om hver af de ti piger

Når de ti semifinalister er fundet, kan du så stemme på din favorit. De tre af pigerne, der får flest stemmer, går videre til finalen og kommer ud på redaktionen til et stort Covergirl-fotoshoot.

Her er dommerne:

Julie, redaktør på Vi Unge
- Vi leder efter en pige, der har det der ekstra. Et glimt i øjet, et fantastisk smil, en helt unik udstråling - eller det hele på én gang! Det vigtigste er ikke, hvordan hun ser ud, men at hun har et smil, der gør alle omkring hende glade, og at hun er helt sin egen!


Christine, vært på MTV-programmet "Transistor"
- Jeg blev faktisk selv opdaget som model efter at have været på forsiden af Vi Unge for nogle år siden. Så jeg ved, hvordan det er for pigerne at komme med i konkurrencen og pludselig skulle se sig selv på en forside. Det kræver styrke og selvtillid, og det er det, jeg vil holde øje med.


Halah, ekspert i sund og ren hud hos Clearasil
- For mig er Vi Unge Covergirl en helt naturlig pige. Det kan godt være, at hendes hud ikke er perfekt, at hun har skæve tænder eller flyveører - det er nemlig slet ikke det, det handler om. Så længe hun har en skøn udstråling, betyder et par småfejl slet ingenting!Cecilie, skønhedsredaktør på Vi Unge
- Jeg har efterhånden været med til at lave rigtige mange Vi Unge-forsider, og det har lært mig, at det med at være fotogen og smuk på billeder ikke kun handler om udseendet. En helt almindelig pige kan sagtens »shine« helt vildt, når hun smiler på et forsidefoto.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste