Det sker

Covergirl 2010: Covergirl-finalisten Ida

Af Line Sølvhøj Jensen 20. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ida er en af de tre finalister i Covergirl konkurrencen. Her kan du læse mere om Ida.

Fulde navn: Ida Benedicte Dahl Neigaard

Fødselsdag: Den 5. maj

Kælenavn: Jeg bliver for det meste bare kaldt Ida.

Særlige kendetegn: Jeg er nok lidt skør, og så har jeg svært ved at sidde stille. Jeg elsker også at danse, og har gået til hiphop i mange år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Idol: Beyoncé, fordi hun både kan danse, synge og har en rigtig fed stil.

Stilikon: Jeg synes, Beyoncé og Lauren Conrad har en rigtig fed stil, men det er ikke sådan, at jeg følger deres stil.

Motto: "Don't compete yourself". Med det mener jeg, at man ikke skal konkurrere med sig selv, men gør det bedste man kan på sin egen måde.

Yndlingsfag: Engelsk, fordi jeg synes, det er et flot sprog, og jeg kan godt lide at tale engelsk.

Hvad er det vigtigste i et venskab? Det vigtigste er, at man har det sjovt lige meget hvad, og altid kan få noget sjovt ud af det med hinanden. Det er også rigtig vigtigt, at man accepterer hinanden.

Hvem beundrer du? Jeg beundrer rigtig meget min familie. Vi støtter hinanden, og har det rigtig godt sammen. Det synes, jeg er rigtig vigtigt.

Hvad er din fremtidsdrøm? Jeg kunne godt tænke mig at have min egen danseskole. Jeg kunne også godt tænke mig at blive læge eller på andre måder arbejde med mennesker.

Hvad sagde dine veninder til, at du var gået videre i finalen? De blev rigtig glade. Faktisk fik jeg det at vide på min fødselsdag, så min storesøster og bedste veninde var hos mig. Dem er min klasse synes, det er rigtig sejt.

Hvordan forberedte du dig på Covergirl-finalen? Jeg var lidt nervøs, og jeg tænkte meget over, hvordan det ville være, og så prøvede jeg at øve mig lidt foran spejlet

Se, hvorfor Ida er Covergirl finalist her.

MestLæste