Det sker

Covergirl 2010: Covergirl-finalisten Anne

Af Line Sølvhøj Jensen 19. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anne er en af de tre finalister i Covergirl konkurrencen. Her kan du læse mere om Anne.

Fulde navn: Anne Bach

Fødselsdag: Den 6. maj

Kælenavn: Jeg har ikke noget kælenavn.

Særlige kendetegn: Jeg er meget livsglad, lidt skør og sportslig. Jeg har for eksempel spillet fodbold i otte år og været på Ungdomslandsholdet.

Idol: Min morfar er mit idol. Han er simpelthen det mest glade menneske, du kan møde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stilikon: Kristen Stewart er mit stilikon, fordi du har en meget afslappet stil, og det passer godt til mig.

Motto: Livet er, hvad du gør det til.

Yndlingsfag: Dansk, fordi man har muligheden for at udfolde sig. Jeg er ikke så meget til alt det med logik og regning. Og så har jeg bare verdens bedste dansklære.

Hvad er det vigtigste i et venskab? At man kan være sammen og lave ingenting. Hvis man vil sove, er det det, man skal kunne, og hvis man fjolle og have det sjovt, så skal man også kunne det.

Hvem beundrer du? Jeg beundrer min familie, og især min morfar.

Hvad er din fremtidsdrøm? Jeg kunne godt tænke mig at være kirurg, men i første omgang vil jeg på idrætsefterskole og derefter på gymnasiet.

Hvad sagde dine veninder til, at du var gået videre i finalen? Min bedste veninde, Anna, rystede helt, da hun fik det at vide. I min klasse synes de, at det er sjovt, at jeg er gået videre, for normalt går jeg slet ikke op i sådan noget, så de laver ret meget sjov med det.

Hvordan forberedte du dig på Covergirl-finalen? Jeg prøvede at beherske min nervøsitet, for jeg var bange for ikke at give et godt førstehåndsindtryk. Og så har jeg brugt creme til mit ansigt, som desværre gjorde, at jeg fik eksem.

Se, hvorfor Anne er Covergirl finalist her.

MestLæste