Du skal til årets fest med dit crush, og du har glædet dig i ugevis. Du har fundet det perfekte outfit, testet dit makeuplook og læst alle Vi Unges flirtetips.

Læs også: Råd mod bumser

Aftenen inden opdager du til din rædsel en lille øm knop midt i panden. I løbet af natten vokser den til tredobbelt størrelse, og det er umuligt ikke at bemærke det knaldrøde bjerg, der har besluttet sig for at dukke op på den vigtigste dag ever.

Vi kan ikke love dig, at bumsen forsvinder fuldstændig, men der er et par ting, du kan gøre, der gør den meget mindre tydelig på kort tid.

Læs også: Stjernernes tips mod bumser

Frossen skintonic
Væd et par vatrondeller med skintonic til uren hud, smid dem i en pose, og læg dem i fryseren et par timer. Når vattet er frosset, så dup bumsen med rondellen. Det dæmper hævelse og rødme og giver din hud en frisk glød.

Læs også: Bumser: Myter og fakta

Grøn concealer
Hvis bumsen er rød og skinnende, så brug en grøn concealer på den. Det lyder måske underligt, men de grønne pigmenter neutraliserer rødmen, så bumsen bliver mere hudfarvet.

Isterning
Pak en isterning ind i en ren klud eller et lommetørklæde, og hold bylten på bumsen i et par sekunder. Gentag løbende i et par minutter. Kulden gør bumsen mindre hævet og rød.

Mad mod bumser