1. Ansigtsbehandling mod bumser

Et besøg hos en kosmetolog kan gøre en kæmpe forskel for din hud - en kosmetolog kan nemlig trykke dine bumser og dermed rense din hud i dybden uden at skade den. Kig efter en kosmetologskole, der tilbyder elevbehandlinger,  i nærheden af dig, hvis du vil spare lidt penge.

2. De rigtige produkter

Du renser artigt hud morgen og aften, men hvis du ikke bruger de HELT rigtige produkter, får du ikke fuldt udbytte af dit hårde arbejde. Spørg i Matas eller på apoteket, hvilke produkter de vil anbefale til din hud og overvej at tilføje et produkt mere til din rutine - måske en ansigtsmaske eller en skintonic eller ...

Læs også: Sådan dækker Miley sine bumser

3. En smart hovedpude

Det lyder måske skørt, men den rigtige hovedpude kan gøre det nemmere for din hud at slippe af med bumserne. Puderne fra Save My Face er formet, så dit ansigt får masser af luft og dermed nemt kan reparere sig selv, mens du sover. Tjek puderne fra Save My Face ud her!

4. Er der noget, du ikke kan tåle?

Der er nogle, der oplever, at deres hud bliver renere, hvis de udelukker bestemte fødevarer som mælk eller sukker. Hvis du har på fornemmelsen, at det kunne gælde dig, så prøv at droppe én ting ad gangen i en periode. Hvis du ikke drikker mælk, skal du være opmærksom på, at du alligevel får dækket dit behov for kalk.

Læs også: Mad mod bumser

5. En ren mobil

Brug lige et par sekunder på at tænke over, hvor beskidt din mobil bliver på en dag - og når du så tager telefonen op til øret, får du jo simpelthen overført de ulækre bakterier til din hud. Adr! Gør det til en vane at rense din mobil med en desinficerende serviet eller lignende en gang om dagen.

Få stjernernes tips mod bumser i galleriet herunder.

Stjernernes tips mod bumser