10 beautyhacks, der giver dig mindst 15 minutter længere i sengen ...

1. Din hud

Du gad ikke rigtigt rense dit ansigt, inden du gik i seng, og du vågner derfor med tør og kedelig hud og med mascararester rundt om øjnene. Big mistake! Hvis du renser dit ansigt om aftenen, inden du går i seng, har du et rent lærred om morgenen, og din hud ser så frisk og fin ud, at du sagtens kan droppe pudder og foundation - eller i hvert fald nøjes med at dække de steder, hvor du har allermest af skjule.

Tip! Nøjes med at lægge lidt concealer under øjnene. Du kan sagtens lægge den på med fingrene, hvis du vasker hænder, inden du går i gang.

Læs også: Beautyhacks til dit hår

2. Dine vipper

Måske tænkte du, at du var smart, da du lagde dig til at sove med mascara på, for så er dine vipper jo pæne, når du vågner, men sådan hænger det desværre slet ikke sammen ... Hvis du renser din øjenmakeup af, inden du går i seng om aftenen, tager det dig ikke mange sekunder at få lagt en ny omgang mascara om morgenen - hvorimod det kræver adskillige minutter at få daggammel, klumpet mascara til at se bare nogenlunde okay ud ...

Tip! Hvis du gør dig umage med mascarabørsten fra første strøg, behøver du ikke mere end et enkelt lag mascara for at få supersmukke vipper.

3. Dine bryn

Hvis dine bryns facon passer perfekt til dit ansigt, skal du ikke gøre andet end at rede dine bryn for at få dem til at være så smukke som overhovedet muligt. Igen er det altså et grundigt forarbejde, der forærer dig ekstra minutter under den varme dyne om morgenen. Hvis du vil farve dine bryn op, så brug et produkt (brynblyant eller -skygge), som matcher dine bryn perfekt, og pas på med at tage for meget farve på ad gangen. Det er spild af tid at skulle at rense klatter af bagefter!

Tip! Start med at farve dine bryn, hvis du vil markere dem, og red dem bagefter - på den måde får du fjernet eventuel overskydende farve.

4. Dine læber

Pæne og velplejede læber, som ikke er sprukne, er supersmukke i sig selv. Derfor er det en god idé at vænne dig til at bruge en god og plejende læbepomade, lige så snart du kan mærke, at de tørre flager er på vej. Hvis du vil have lipgloss på læberne, så vent eventuelt med at gøre det, til du går fra cykelstativet og ind til klasselokalet eller læg den på i bussen. Det er spild af tid at tage makeup på læberne, inden du spiser morgenmad!

Tip! En lipgloss på tube med en flad spids er nem og hurtig at lægge på.

Læs også: Har du fået nok af beautyhacks? Så tjek dette appelsin-hack!

5. Dine kinder

Jo færre ting du skal bruge, desto hurtigere får du lagt en flot makeup. Derfor er tricket, når det kommer til dine kinder, at du lægger en cremerouge og ikke en pudderrouge. En cremerouge lægger du på med fingrene, og hvis overgangen skal blendes lidt, bruger du - tada ... - også dine fingre til formålet. Du slipper altså for at finde pensler frem, og dét sparer tid.

Tip! Læg din cremerpuge på den rundeste del af dine kinder, og blend godt, så man ikke kan se, hvor rougen begynder og slutter.

6. Dit hår

Hvis du går målrettet efter flere minutter i sengen, er det er must, at dit hår ikke skal vaskes om morgenen. Sørg derfor for at vaske dit hår om aftenen, og hav tørshampoo klar, til at friske hårrødderne og pandehåret lidt op, hvis det trænger. Det rodede look sparer dig mest tid - så drop glatte- og krøllejernet, og kram i stedet et volumengivende produkt i dit hår, eller gå efter en god, klassisk hestehale.

Tip! Touper bunden af dit hår ganske let for at give din hestehale ekstra fylde.

7. Din krop

Genemfugtet hud er flottere end tørre albuer og grålig hud på halsen. Hvis du ikke gider bruge 5 minutter på at forkæle hele kroppen med en omgang bodylotion eller -olie, så prioriter i stedet de steder, der bliver mest tørre som knæ, albuer, lægge og arme. 

Tip! Olie er hurtigere at smøre ud end creme. Tag olien på, mens din hud stadig er lidt fugtig efter badet, hvis du vil have fuldt udbytte af alle de plejende sager, der er i din kropsolie. 

Psst!

Uanset hvor travlt du har, må du ikke nedprioritere din personlige hygiejne - du skal vaske dig grundigt hver morgen og bruge deodorant, så du ikke kommer til at lugte af sved i løbet af dagen.

Tjek 10 beautyprodukter, der kan trylle i galleriet nedenfor ...

10 beauty-produkter, der kan trylle