Nye og større emoji på iphone
Samfund

Vilde nyheder til emoji-elskere

Af Louise Haack 14. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du fylder dine sms’er med masser af emojis, så kommer du til at E.L.S.K.E denne her nye opdatering til iPhone.

Vi sender vildt mange sms’er hver dag, og derfor blev vi superglade, da vi så denne her nyhed! Apple har nemlig lavet en opdatering af appen, som gør den SÅ meget federe!

Test dig selv: Hvilken emoji er du?

Hvem vil for eksempel ikke gerne have endnu større emojis og kunne sende hemmelige beskeder til sine veninder? Alt det bliver muligt, når man kan downloade iOS 10 til sin iPhone.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er nogle af de nye funktioner i besked-appen:

  • Når du sender et link i en besked, kommer der billede og video med alt efter, hvad det er, du deler. Og hvis det er en video, så bliver den afspillet direkte i beskeden.
  • Når du trykker på kameraet inde i beskeder, fordi du vil sende et billede, så kan du med det samme se, hvad der er foran kameraet. Og du kan selvfølgelig også se alle de billeder, der ligger i din kamerarulle.
  • Emojis bliver tre gange større, end de allerede er! Og mens du skriver, foreslår din iPhone forskellige emojis, som du kan bruge.
  • Hvis du har skrevet en sms, men synes, den trænger til at blive lidt sjovere med nogle emojis, så skal du bare trykke på emoji-ikonet i tastaturet. Så fremhæver din iPhone automatisk alle de ord, der kan erstattes af en emoji, og så kan du bare trykke på ordene for at bytte dem ud med en emoji!
  • Der kommer også effekter på taleboblerne. Hvis der er noget, du er helt vildt glad for og bare gerne vil råbe til din veninde, så kan du få taleboblen til at blive større, og hvis der er noget, du vil hviske, kan du få taleboblen til at blive mindre.
  • Du kan også sende hemmelige beskeder med usynligt blæk! Beskeden, billedet eller videoen, som du sender, er usynlig, indtil personen, der har fået beskeden, swiper hen over den for at gøre skriften synlig. Det er en virkelig sød måde at dele en overraskelse med en anden person på!
  • Der er også flere andre funktioner – for eksempel kan man lynhurtigt sende en ”thumbs up”, man kan sende tegninger, skrive beskeder med sin egen håndskrift og få smukke billeder til at fylde hele skærmen hos den person, man sender billedet til.

Læs også: Stjernernes yndlingsemojis

Wow! Det er altså virkeligt mange nye funktioner, men besked-appen er også den, som allerflest bruger på deres iPhone, så det er virkeligt fedt, at Apple har lavet den SÅ meget bedre. Desværre kommer vi til at vente lidt endnu på de mange nye og seje funktioner, for man kan først få den nye iOS 10 opdatering til efteråret.

Du kan se, hvordan de nye, store emojis kommer til at se ud i denne her video:

Bliv klogere på emojis her:

10tingduikkevidsteomemojis

Emoji er et japansk ord, der betyder noget i retningen af standardiseret ikon med betydning. Ja, vi synes også, at emoji lyder bedre.
Der findes, og hold nu fast, 2000 apps med alternative emojis! Du kan blandt downloade et helt tastatur med Karl Lagerfeld emojis, eller du kan lave dine helt egne!
Der står faktisk noget i bog-emojien. Teksten er fra en af Apples reklamer.
Den samme tekst står på skrivepladen, men der er den adresseret til en, der hedder Kate. Ret mærkeligt!
Der er en emoji på pomfrit-emojien!
Kalender-emojien er slået op på den 17. juli. Det er den dag, Mac lancerede sin kalender.
Vækkeuret er indstillet til et meget mærkeligt klokkeslæt!
Der findes et socialt medie, hvor man kun kan kommunikere med emojis. Det hedder Emojicate.
Ordet ”emoji” blev tilføjet til ordbogen i 2013.
Hjertet er den mest brugte emoji.

Læs mere om

MestLæste