Cardi B mikrofon
Samfund

Musikere trætte af publikum: ”Folk glemmer deres koncertetikette”

Af Sigrid Glavind 31. juli 2023
Foto: POP NATION/TMX/MEGA
En viral video viser Cardi B kaste sin mikrofon efter koncertgæst, efter hun får en drink kastet på sig. Men det er ikke en isoleret hændelse.

Hvad er det, der sker til koncerter for tiden?

Det er jo næsten blevet reglen i stedet for undtagelsen, at musikere skal undvige flyvende genstande, når de optræder.

Og denne gang blev det så Cardi B, blev sur på en koncertgænger. En viral video fra en koncert i Las Vegas den 29. juli viser, hvordan en koncertgæst kaster en drink på Cardi B, hvilket hun bliver så rasende over, at hun kaster (eller faktisk tyrer) mikrofonen på gæsten, hvorefter personen bliver fjernet af vagterne.

Dog viser det sig, at Cardi B kort forinden havde opfordret publkum til at kaste vand på hende. Årsagen til, at Cardi alligevel bliver vred og kaster mikrofonen er, ifølge hende selv, at hun ikke ville have vand i ansigtet.

Selv om det er under kritik, at Cardi B reagerer med vold, tør man godt sige, at mange musikere på det seneste er ved at være godt og grundigt trætte af, at skulle være nervøse for at stå på en scene.

Harry Styles, Adele, Pink, Drake og Bebe Rexha har også oplevet lignende hændelser under deres koncerter. Bebe Rexha måtte endda en tur på skadestuen for at få syet øjenbrynet, efter at en mobiltelefon ramte hende i hovedet.

Og Adele har under en koncert i Las Vegas opfordret publikum til at stoppe med at kaste ting til koncerter:

– Har I lagt mærke til, at folk glemmer deres fucking koncertetiketter for tiden? Folk kaster lort op på scenen. Har I set det?, siger Adele til sit publikum.

Og selv om det er voldsomme udtalelser, så har Adele mildest talt ret i, at koncertgængere rundt omkring i verden har efterladt de gode manerer derhjemme.

God koncertopførsel

  1. Kast ikke ting op på hverken scene eller på andre gæster
  2. Mas og skub ikke andre publikummer
  3. Hils på dem du står eller sidder omkring
  4. Sig ”undskyld”, hvis du kommer til at skubbe
  5. Dans med mindre armbægelser, så du ikke rammer andre

Læs mere om

MestLæste