Samfund

Megasej app fjerner pinlige sms’er

Af Luise Gregersen 7. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den her app er seriøst genial, hvis du tit trykker ”send”, før du tænker! Se her, hvad den kan.

Har du nogensinde sendt en besked, som du virkelig har fortrudt, eller som du er bange for, personen viser til andre? Så skal du have den nye app Strings!
Med Strings kan du nemlig fjerne sms'en fra både din egen OG modtagerens telefon! Smart, ikke?

Læs også: Den bedste app til YouTube-fans

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad hvis personen har taget et screenshot af din besked? Switch gør, ligesom Snapchat, at du får en notifikation, hvis modtageren screenshotter din besked eller dit billede, og de kan faktisk kun screenshotte tre gange, før de bliver blokeret og aldrig kan gøre det igen!

På samme måde kan modtageren heller ikke arkivere de billeder, du har sendt til vedkommende. De skal nemlig have tilladelse fra dig, før de kan gøre det.

Læs også: Ny app gør dig til den sejeste emoji

Det eneste minus ved Strings er, at den kun virker, hvis både modtageren og afsenderen har den. Så skal vi ikke blive enige om, at vi alle sammen downloader den lige nu?

Debedstefoto-apps

”Colourful –Awesome” er en superfed app, der gør dine billeder sort/hvide, og derefter giver appen dig mulighed for at viske farverne frem igen! Det giver altså nogle vildt fede billeder.
Uuuh, med denne app kan du tage billeder, hvor det ligner, der er spøgelser rundt om dig. Billederne kan blive übercool med ”Ghost Lens”-appen, men det kræver selvfølgelig lidt træning, så det ikke bare ligner et uskarpt billede!
”Cinemagram” kan skabe billeder, der bevæger sig! Faktisk kan ”Cinemagram”-appen lave billeder, hvor det kun er et helt bestemt sted på det enkelte billede, der bevæger sig. Du kan også lade dig inspirere af alle de andre brugeres billeder – der er helt vildt mange gode!
Her er appen, der lynhurtigt kan gøre dine billeder til en fest! Med ”Line Camera” kan du male på dine billeder, ændre på lysstyrken og skrive en lille tekst med en af de seje skrifttyper!
Med ”InstaEditor” kan du redigere dine billeder til Instagram og Facebook super fine. Der findes et hav af redigerings-apps, men denne er nem at bruge og har virkelig flotte filtre.
Skær sine billeder i stykker med ”Photo Slice Free”! Det lyder måske lidt skørt, men denne app kan skære dine billeder i stykker og sætte dem sammen på nye, sjove måder. Det giver en vildt flot effekt, og dine billeder kommer til at adskille sig fra alle de andres billeder.
Appen ”Labelbox” er en app fyldt med flotte skrifttyper, som du kan bruge på billederne fra dit fotoalbum eller helt nye billeder. Vi er især vilde med dymo-skriften!
Lav de sejeste collager med ”Fuzel Collage”-appen, der er fyldt med muligheder for at klippe og klistre billeder sammen. Du vælger bare de billeder, du vil klippe sammen, og så giver appen dig en masse valgmuligheder, så du kan vælge, hvordan netop din collage skal se ud!

Læs mere om

MestLæste