Prins Christian holder tale under sin 18 års fødselsdag, som fejres med en gallamiddag på Christiansborg Slot i København, søndag den 15. oktober 2023. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Samfund

Askepot for en dag: Se de smukke kjoler og smokings til Prins Christians fødselsdag

Af Sigrid Glavind 16. oktober 2023
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
200 unge havde muligvis deres livs oplevelse, da de fejrede Prins Christians 18-års fødselsdag på Christiansborg Slot. Se et udpluk af de flotteste kjoler og smokings her.

De fleste kender nok historien om Askepot, der taber sin ene sko, da hun i al hast forlader et kongeligt bal ved midnat. Det må nemlig ikke afsløres, at hun bare er en stuepige i forklædning. Prinsen finder dog den tabte sko, og bum, så levede de lykkeligt til deres dages ende …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Okay, måske er der langt fra eventyr til virkelighed, men når Prins Christian inviterer til bal på slottet, har en del af de 200 18-årige, nok alligevel skænket eventyret om Askepot en tanke mere end de plejer.

De spændte fødselsdagsgæster troppede op i de fineste smokings og kjoler, og enhver af de 200 unge blendede smukt ind blandt de kongelige. Og så vidt vi ved, forlod alle Christiansborg Slot med begge sko på fødderne.

Se et udpluk af de flotte outfits herunder:

Vi spurgte, hvad de glædede sig mest til. Se, hvad de svarede herunder:

@viunge Vi har snakket med nogle af de heldige unge, som er på vej til deres livs (muligvis) vildeste 18-års fødselsdag 👑 #kongefamilien #prinschristian #danskekongehus #kongehuset #prinschristianfødselsdag #danishroyals #danishroyalfamily ♬ Royal palace nobility, gorgeous orchestra - M.S.Music