Samfund

5 tips til bedre mobildækning

Af Anine Birkeland, toppgirl.no 22. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du træt af, at du ikke kan sende beskeder, eller du har svært ved at høre personen i den anden ende? Tjek de her nemme tips for bedre dækning på mobilen!

ÅRH! Det er så sindssygt irriterende, når man snakker i telefon, og den går ud, eller du ikke kan høre, hvad personen i den anden ende siger, fordi der er dårlig mobildækning. Der er jo heller ikke noget værre, end hvis du skriver med en sød dreng, og dine beskeder ikke vil gå igennem!

Læs også: Red din mobil, når den er ved at dø

Vi har fundet 5 tips, du kan prøve at følge, hvis du har problemer med dækningen på din mobil.

Test dig selv: Hvordan skal du flirte på mobilen?

Se de 5 tips for bedre mobildækning i galleriet herunder:

5tipstilbedremobildækning

Rul vinduet ned i bilenHvis du altid har problemer med dækningen, når du kører i en bil, så prøv at rulle vinduet ned. En bil er nemlig en stor boks af metal, og den kan forhindre signalet i at gå ordentlig igennem.
Brug Wi-FiHvis du hopper på et trådløst netværk, hjælper det rigtig meget på dækningen. Så kan du for eksempel sende iMessages eller Facetime, hvis du har en iPhone. Der er mange butikker og caféer, der har gratis Wi-Fi – bare spørg personalet!
Gå på jagt derhjemmeDer kan sagtens være både dårlige og gode steder for mobildækning hjemme hos dig selv. Gå på jagt efter de steder, hvor der er allerbedst dækning, så du ved, hvor du skal opholde dig under vigtige samtaler eller besked-udvekslinger.
Tænd og sluk mobilenDet lyder ret enkelt, men det hjælper altså på din mobildækning at tænde og slukke mobilen. Så genstarter den nemlig på en måde, og signalet bliver bedre. Det kan også hjælpe, hvis du sætter den på flytilstand.
Lad batteriet opDet her giver måske sig selv, men mobilen bruger rigtig meget batteri på at få dine beskeder frem, så sørg for at have den godt opladet, hvis du vil være sikker på at have dækning til dine beskeder. Det skal ikke være manglende batteri, der gør, at du ikke kan sende den vigtige sms!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om