Samfund

5 sjove mobilspil

Af Oliver Kokholm Ungermann 31. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et nyt, sjovt spil din til mobil? Vi har fundet fem apps, du vil elske!

Er du ved at være lidt træt af at spille de samme mobilspil om og om igen? Så er det tid til fornyelse!

Læs også: Cristiano Ronaldo i dansk mobilspil

Heldigvis kommer der nye apps til hele tiden, og selv om det hurtigt kan blive uoverskueligt at gå på opdagelse i App Store eller Google Play, er det bare med at prøve sig frem.

Hvad med at prøve de her fem forslag, vi har fundet? Tjek dem herunder!

5sjovemobilspil

Mangler du et sjovt spil, du kan spille med dine veninder, en god drengeven eller din kæreste, er ”Draw Something Free” (tegn og gæt) altså et megagodt valg! I skiftes til at tegne det ord, der står, og så skal den anden gætte det ud fra tegningen.
App Store
”Bubbleshooter” er det perfekte spil til et kedeligt frikvarter, eller når du bare har lyst til en omgang hyggelig tidsfordriv. Det gælder om at matche boblerne i de rigtige farver – når der er tre ens farver på stribe, forsvinder de, og du vinder, når alle boblerne er væk. Men det er sværere, end det lyder!
App Store
Er du mere til actionspil i høj fart, kan man faktisk også få et ret sjovt bilspil helt gratis. ”Real Racing 3” er i supergod kvalitet, og så har du altid et racerløb liggende i lommen!
App Store
Elsker du spil, hvor det gælder om at sætte en høj score og komme så langt som muligt? I ”Robert Unicorn Attack 2” skal du springe fra klippe til klippe med en enhjørning – og så gælder det om ikke at falde ned!
App Store
Er du (også) fascineret af stjernernes glamourøse liv? I Kim Kardashians helt eget mobilspil skal du skabe din egen kendis og komme til tops i Hollywood.
App Store

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste