Podcast Ægte
Podcast

Fredrik Trudslev i Vi Unge-podcasten 'Ægte': “Forelskelse kan også gøre vildt ondt”

Af Sigrid Glavind 21. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Heartbeats
I første afsnit af Vi Unge-podcasten 'Ægte' taler Fredrik Trudslev og Lene Stavngaard om forelskelse – både om forelskelse, der giver sommerfugle i maven og når det gør ondt i hjertet.

Har du haft et crush? Eller har du prøvet at være forelsket? Og hvad er forskellen på de to følelser – hvis der overhovedet er en? Dét og meget mere kommer content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard omkring i første afsnit af 'Ægte', når de dykker ned i, hvordan det føles at være forelsket og hvilke positive og negative sider, den følelse kan føre med sig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Forelskelse kan være vildt fantastisk, men det kan også gøre vildt ondt. Man kan tænke, fuck, jeg skal aldrig være forelsket nogensinde igen, hvis det føles sådan her, fortæller Fredrik Trudslev om sin oplevelse med at være forelsket.

Forelskelse kan nemlig både være fantastisk, når det bliver gengældt, men omvendt kan det føles som om, at hjertet bliver revet itu, når den man er forelsket i, ikke føler det samme.

- Det, der er sjovt ved forelskelse, er, at man ikke selv vælger, hvem man bliver forelsket i. Det kan være, man bliver forelsket i en, man slet ikke har lyst til at blive forelsket i. Det kan for eksempel være en lærer, siger sexolog Lene Stavngaard.

Og hvad gør man så egentlig, hvis man er forelsket? Hvordan flirter man, og hvad kan man finde på, hvis man gerne vil hænge ud med den person, man er forelsket i?

Alt det, og meget mere forsøger Fredrik Trudslev og Lene Stavngaard at besvare i første afsnit af 'Ægte'.

Hvad er 'Ægte' for en podcast?

I den nye podcast 'Ægte' skal vi ikke bare sætte kondomer på en flamingopeniser. Gennem 10 afsnit udforsker vi nemlig alt fra onani og nydelse til grænser og samtykke. Og vi lover, at du føler, du bliver bedre klædt på end til skolens seksualundervisning.

Podcasten består af 10 afsnit, hvor Fredrik Trudslev og Lene Stavngaard udforsker kroppen, kærlighed og seksualitet.

Du kan lytte til første afsnit af 'Ægte' lige herunder, eller der, hvor du lytter til podcasts.

Produceret af Heartbeats

Værter: Fredrik Trudslev & Lene Stavngaard

Produktion og klip: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin