pauline
Kendte

De skøreste facts om Pauline

Af Marie Søndergaard 10. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem er hendes celebcrush, hvilke tre ting kan hun ikke undvære i tasken, og hvad er det første, Pauline gør, når hun vågner om morgenen? Lær sangerinden meget bedre at kende her!

Hun slog igennem med ”Kun os to” sammen med Jokeren, og nu er Pauline ude med sin EP ”Tæppefald”. Måske hørte du hende, da hun var med Page Four på tour i foråret, og det kan også være, du er en af de heldige piger, der kommer til at opleve hende til intimkoncert på Vi Unge SommerCamp i Nykøbing Sjælland i sommerferien.

Læs også: Pauline og Adam Daniel kommer på Vi Unge SommerCamp

Vil du gerne vide endnu mere om hende? Vi har spurgt Pauline om en masse sjove ting, og du kan læse hendes svar i galleriet nederst i artiklen!

Læs sjove facts om Pauline herunder:

DeskørestefactsomPauline

Hvad er det første, du gør, når du står op om morgenen?

- Jeg snoozer min mobil! Men jeg er faktisk god til at stå op, så jeg snoozer kun i fem minutter. Så sidder jeg lige på sengen og vågner, og så går jeg i bad.

Foto: Instagram

Hvilken sanger ville du allerhelst møde i virkeligheden?

- Det skulle være en, jeg kunne tale med, fordi han eller hun har inspireret mig og kunne give gode råd, så det skulle nok være Justin Timberlake. Han laver musik på så højt et niveau, og så er jeg vokset op med hans musik. Han virker stille og rolig, og det handler ikke så meget om, at han skal ses, men om at musikken skal høres.

Foto: Instagram

Hvor ville du bo, hvis du skulle bo et andet sted end Danmark?

- Jeg har været rigtig mange steder, og alle steder tænker jeg over, hvad der er fedt ved at bo der, og hvad der ikke er fedt. Det sted, hvor jeg har tænkt, at det her er virkelig toppen, det må være New York. Det er megadyrt at bo der, men folk er virkelig søde og rare og sygt servicemindede. Der er en fed og positiv energi, og man får følelsen af, at alt lykkes der, for det er der, det sker. 

Foto: Instagram

Hvilken farve neglelak er din yndlings?

- Rød. Det er en kæk farve, men også moden. Så er man ankommet!

Foto: Instagram

Er du mest til jeans og T-shirt eller en fin kjole?

- Jeans og T-shirt. Jeg føler mig bedst tilpas i bukser og en skjorte eller fed T-shirt. Jeg kan også godt gå med kjole, men så er det mest en afslappet ferie-kjole. Der er flest muligheder i bukser og forskellige overdele.

Foto: Instagram

Hvilken serie ville du helst spille med i?

- Det ville nok være ”Modern Family”. Man kommer ind i de forskellige familiers verdener, og det ville være en fed verden at være en del af. Og så er den megasjov.

Foto: Instagram

Hvis du kun måtte læse én bog resten af dit liv, hvad skulle det så være for en?

- Jeg er ikke den store læsehest, så jeg ville hellere læse et blad.

Foto: Instagram

Hvad kan altid gøre dig glad, hvis du har en lidt trist dag?

- Mine veninder. De er der altid, og selv om det kan være svært at relatere til de ting, jeg går og laver, så prøver de at sætte sig ind i det. 

Foto: Instagram

Hvem er dit celebcrush?

- Det er helt klart Justin Bieber. Jeg var kæmpefan, da jeg var 12 år. Mit værelse var fyldt op med plakater, bøger og CD’er, og jeg havde en papfigur af ham. Hans musik bliver federe og federe, og det gør han også selv. Jeg vil altid have et crush på ham. 

Foto: Instagram

Hvilke tre ting kan du ikke undvære i din taske?

- Læbepomade, børste og tyggegummi. Det har jeg altid i tasken.

Foto: Instagram

Hvad ville du lave, hvis du var usynlig for en dag?

- Jeg tænker på Justin Bieber igen. Hvis jeg var i samme rum som ham, kunne jeg finde ud af, hvordan hans hverdag ser ud. Han er så stor, så jeg vil gerne vide, hvordan det føles for ham.   

Foto: Instagram

Hvad hedder du på de sociale medier?

- Jeg hedder paulinemusic på Instagram, PAULINE på Facebook og paulinebrix på Snapchat. 

Foto: Instagram

Læs mere om

MegetMere