Stjerner i vilde outfits
mode

Stjernernes vilde outfits

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 18. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En kødkjole, en svane om halsen og en hel masse pailletter. De her stjerne-outfits glemmer vi aldrig!

Det kan godt betale sig at klæde sig lidt crazy på, hvis man gerne vil gå ned i modehistorien.

Læs også: Stjernernes farverige outfits

De her stjerner er i hvert fald ikke bange for at skille sig ud, og vi har samlet nogle af de skøre, skønne og fuldstændig uforglemmelige stjerne-outfits gennem tiden.

Se de vilde looks i galleriet:

Stjernernesvildesteoutfits

Det er umuligt at lave sådan en liste her uden at nævne Lady Gaga. Det var også næsten umuligt at udvælge hendes vildeste outfit (hun har jo seriøst mange!), men kødkjolen her fra 2010 blev nødt til at blive nævnt!
Foto: All Over
Der var ikke overladt meget til fantasien, da Rihanna hoppede i denne her (fuldstændig) gennemsigtige kjole i 2014.
Foto: All Over
Selvom det her outfit er fra 2001, bliver det fremhævet hver gang, det handler om mindeværdige looks. Sangeren Björk var nemlig på alles læber, da hun kom til Oscar-showet i denne her svanekjole.
Foto: All Over
Vi ved, at Miley Cyrus elsker pizza-mønstrede ting. Det gør modellen og skuespilleren Cara Delevingne også. Faktisk elsker hun pizza-mønstrede ting så meget, at hun i 2014 pakkede sig godt og grundigt ind i denne her pepperoni-onesie.
Foto: All Over
Nu til dags er der ikke noget nyt i at se stjerner med viiildt dybe udskæringer på den røde løber. Det kan de takke J-Lo for, der startede trenden, da hun tog denne her Versace-kjole på til Grammy-prisuddelingen i 2000.
Foto: All Over
Den ikoniske konge af pop huskes for sine fantastiske sange, vilde dansetrin og crazy outfits. Til American Music Awards i 1984 dukkede han op i denne her pailletjakke, store solbriller og glimmerhandsken, som nok blev hans mest genkendelige outfit overhovedet.
Foto: All Over
Kim Kardashian blev virkelig kritiseret for denne her kjole, som hun havde på til Met-ballet i 2013. Den blomstrede sag fra Givenchy blev sammenlignet med gamle gardiner. Alligevel er det et look, som ikke går i glemmebogen lige foreløbig!
Foto: All Over
For at være helt ærlige var det virkelig svært at vælge, hvilket Miley-outfit der skulle med på listen. Der er simpelthen så mange af hendes looks, der har brændt sig fast på vores nethinder, men især denne her latex-sag, fra VMA-prisuddelingen i 2015, glemmer vi aldrig.
Foto: All Over
Inden Oscar-uddelingen i 1985 fik skuespilleren og sangeren Cher at vide, at hun aldrig ville blive taget seriøst som skuespiller, hvis ikke hun klædte sig seriøst. Det råd gad Cher ikke tage til sig, så hun dukkede op til Oscar-uddelingen i det her (ret useriøse) outfit. "Haters gonna hate".
Foto: All Over
I 2001 gik Justin Timberlake og Britney Spears ned ad den røde løber i matchende denim-outfits, og det look var simpelthen så crazy, at Katy Perry og Riff Raff blev nødt til at genskabe det i 2014. Og det forstår man jo godt!
Foto: All Over
Til Met-ballet i 2015 stjal Beyoncé billedet i denne her vilde kjole, der er - udover nogle strategisk placerede pailletter - helt gennemsigtig. Det er ikke for sjov, at hun bliver kaldt Queen B...
Foto: All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste