På Vi Unge har vi fulgt One Direction, siden de var med i X Factor for næsten fem år siden. Og flere af os, der arbejder her, har været så heldige at få lov til at interviewe dem. Her fortæller Marie og Sisse, hvordan det var:

 

Sisses møde med One Direction:
- Jeg har interviewet mange store stjerner, men det var alligevel noget helt specielt at møde og interviewe One Direction. Interviewet foregik backstage, inden de gik på scenen, og vi kunne høre deres fans skrige i baggrunden. Der var masser af sikkerhedsvagter og jeg fik blandt andet at vide, at jeg ikke måtte tage billeder med dem, så jeg var lidt bange for, at de var blevet til nogle divaer, men da drengene kom hen til mig, var de totalt nede på jorden og helt vildt søde. Liam blinkede til mig og var generelt ret flirtende og mega-charmerende, og drengene virkede, som om de hyggede sig virkelig meget både med hinanden og med deres crew. Senere var jeg også med til drengenes parfume-launch i London, og efterfølgende sendte de mig et håndskrevet takkekort – SÅ sødt!

Læs også: One Direction afslører, hvem der bliver gift sidst!

Maries møde med One Direction:
- Da jeg startede på Vi Unge, kendte jeg ikke så meget til One Direction, og jeg tænkte meget over, hvad de mon kunne, siden de lynhurtigt var blevet så populære. Jeg hørte deres musik og tog til flere koncerter, hvor jeg jo virkelig fandt ud af, hvor dygtige de er. Men det var især, da jeg var så heldig at møde dem, at jeg fandt ud af, hvad der gør dem helt specielle. De er bare så nede på jorden og imødekommende! Niall jokede helt vildt og grinede hele tiden, og Harry var rigtig god til at holde øjenkontakt, så man følte sig helt speciel. Det er det, jeg også tror, når ud til de mange fans - de drenge er bare så søde, og det er jo så nemt at forelske sig i dem. Desværre endte mødet lidt akavet, da jeg sagde nej, da Harry tilbød billetter til aftenens koncert - sygt pinligt. Jeg kunne have gravet mig ned. Det kan du læse meget mere om i vores One Direction Koncert-Special!

Læs også: Liam Payne afslører sandheden bag Zayn-exit

One Direction giver koncert i Horsens på tirsdag den 16. juni, og du kan varme op til koncerten med vores store koncert-special. Køb det i din kiosk nu! 

Læs mere om One Direction koncert-special her!