Køb tilbuddet her

Hvorfor ikke skrive den ultimative forkælelsespakke på din ønskeseddel til jul?

Et abonnement (3 numre) på dit yndlingsblad og en æske fyldt med beautylækkerier fra EOS!

EOS står bag, og den fine sølvfarvede æske er proppet med ALT, hvad du har brug for, hvis du vil holde din hud så lækker og velplejet som muligt, mens sneen drysser ned udenfor ...

Æsken indeholder tre lækre produkter, som alle dufter lækkert af "Berry Blossom":

* En håndcreme 

Håndcremen "EOS Berry Blossom" indeholder alle de lækre sager, som din hud elsker at blive forkælet med: Sheasmør, aloe vera og C- og E-vitamin. Din hud bliver blød og glansfuld i helt op til 24 timer. Håndcremen er allergitestet, fri for parabener, petrolatum og gluten og 90 % naturlig.

* En bodylotion

Bodylotionen i samme serie gør din hud fin og superblød at røre ved. Den indeholder sheasmør, avokadoolie og plejende E-vitamin, som medvirker til at bevare hudens fugt.

* En læbepomade

Som om det ikke var nok, ligger der også en af de klassiske EOS-læbepomader i æsken. Læbepomaden, som er 99 % naturlig, sørger for, at dine læber holder sig bløde og smukke hele vinteren igennem.

Hvis du ikke allerede er overbevist om, at sættet her bare MÅ på din ønskeseddel, så bliver du det vel, når vi fortæller, at der med i tilbuddet følger fire måneders abonnement på Vi Unge. Abonnementet stopper af sig selv, når det er udløbet.

Det kan da kun blive en dejlig vinter - med masser af lækre EOS-cremer og masser af hyggeligt læsestof.

Køb tilbuddet her

Du kan også vælge en gaveæske med to eller tre læbepomader samt et abonnement på Vi Unge i julegave

- klik her for tilbud med 2 læbepomader

- klik her for tilbud med 3 læbepomader