kærlighed

Brevkassen: "Hjælp! Jeg har kærestesorger"

af Redaktionen 31. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Shutterstock
En læser har hjertesorger, og har brug for et godt råd. Vores ekspert i følelser og kærlighed, Kristina, har klar besked. Læs hendes gode råd lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kære Vi Unge

Jeg var i sommer på en camp, med en masse andre på min alder. Jeg mødte der en dreng fra Spanien. Jeg blev helt vild ham. Da vi kom hjem, skrev vi sammen hver dag. Efter en måned hjemme, blev vi kærester.

Da jeg kom tilbage til skolen, fik jeg mindre følelser for ham, og synes at det føltes forkert. Jeg slog op med ham.

Nu har jeg så været i Spanien for at besøge ham og en af mine veninder. Jeg boede ikke hos ham, men så ham hver dag. Jeg fik mine følelser tilbage, og har kun kunne tænke på ham, siden jeg kom hjem.

Han virkede til at være kommet over vores breakup og ikke have nogle følelser for mig, men der var lige et tidspunkt, hvor jeg følte, at der var noget.

Har prøvet at skrive til ham og finde ud af, om han stadig kan li’ mig, men han svarer ikke. Hvad skal jeg gøre?

Hilsen den triste og forelskede pige

Kære pige

Sikke en fantastisk sommercamp du har haft og dejligt for dig, at du fik en kæreste. Efter campen har I været i et hav af følelser, som har bølget op og ned – det er hårdt for jer begge.

Du har gjort rigtig meget for at få ham tilbage, selv om du skriver, han ikke svarer. Hvorfor er svært at vide, måske blev han såret dybt og har lukket ned for sine følelser?

Måske kan du give ham en chance mere, og ringe ham op. Hvis han ikke svarer, så tror jeg, det er slut fra hans side. Det kan være så svært at komme sig over et brud. Du skal være blid mod dig selv og give dig tid til at mærke dine følelser, også selv om det kan være svært at acceptere, at følelserne ikke er gensidige.

Tal med dine bedste venner, de kan være med til at hjælpe dig igennem en svær tid. Lige nu føles det nok ikke sådan, men følelserne bliver mindre, og du får lyst til at forelske dig igen.

Nyd det gode der var mellem jer to. Gem jeres flirt som et dejligt minde. Brug det til at møde kærligheden igen.

Kram Kristina

MestLæste