Ugens horoskop (uge 16)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 16)

Af Redaktionen 16. april 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger stjernerne om din uge? Find ud af det lige her i ugens horoskop for uge 16.

Skal du tage diskussionen op, eller skal du forsøge at undgå konflikter? Og hvad med dit crush - er det en god uge til at lave dit move? Find ud af det her i ugens horoskoper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Husk, at du kan læse horoskoper hver uge på viunge.dk.

Ugens horoskoper (uge 12):

Ugenshoroskop(uge16)2018

Enten bliver du sagt imod – eller også siger du folk imod. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Prøv at lade være med at tage kritik personligt, men se det som en venlig opfordring. Du har et stærkt netværk, som bakker dig utroligt meget op.Ugens råd: Vær åben overfor andres input.
Hvis du gerne vil prøve nogle nye ting af; for eksempel en ny tøjstil eller noget i den stil, så er dette en god ude at gøre det i. Der er mange, der lægger mærke til dig, og det kan du faktisk godt lide.Ugens råd: Du shiner totalt meget i denne uge.
Du er klar til at gøre hvad som helst, for at få en drøm opfyldt i løbet af onsdagen. Men tænk dig godt om, inden du tager en beslutning. Du kan ikke styre alting, og nogle gange sker der ting, som du ikke har indflydelse på.Ugens råd: Færdiggør nogle opgaver i løbet af ugen.
Der går noget vigtigt op for dig i starten af ugen. Det er med til at gøre, at du føler dig mere fri end nogensinde før, og det kan sagtens være, du aflyser nogle aftaler, fordi du ikke længere interesserer dig for det, som aftalerne drejede sig om.Ugens råd: Det er en ret vild uge, så vær forberedt på hvad som helst.
Dit crush (eller kæreste) vil gerne diskutere i starten af ugen. Det er du lidt træt af, for du gider egentlig ikke høre på mere brok fra hans eller hendes side. Men giv det en chance, for han eller hun har faktisk en god og ny måde at sige tingene på. Du er selv mest optaget af at komme i gang med at træne.Ugens råd: Giv andre mennesker en ekstra chance.
Der er gode chancer for, at det kan blive til noget mellem dig og dit crush i starten af ugen. Og så har du et dilemma, som du gerne vil have løst. Men det bliver ikke noget problem, fordi den person, det drejer sig om, er til at tale med.Ugens råd: Vær ikke bange for at tage diskussionen.
Du er god til at fordybe dig i ting lige nu, og det er en fordel for dig. Faktisk opdager du flere og flere sider af dig selv, som du har brug for fremover. Hvis du har et mål, du gerne vil nå, så er nu et godt tidspunkt at gå efter det.Ugens råd: Gør det, du er bedst til!
Du arbejder ret intenst på en opgave i skolen lige nu, og det går faktisk rigtig godt. Det gør det primært, fordi du er mere grundig, end du plejer at være. I starten af ugen får du noget at vide, som er guld værd for dig.Ugens råd: Nyd selve opgaven – og husk, hvordan du gør til næste gang.
Hvis du får kritik i denne uge, skal du ikke tage det personligt. Det er du også god til ikke at gøre. Du føler dig stærk, og du kan svare på alt det, de andre siger.Ugens råd: Forsvar dig selv, når det er nødvendigt.
Du har svært ved at skjule, hvordan du har det. Især først på ugen. Måske er det godt for dig, at sige tingene højt – og bare være ærlig! Det er i hvert fald dejligt for dem omkring dig, at de ved, hvordan du har det.Ugens råd: Mærk efter og vær ærlig.
Du vil gerne have, at der skal ske noget nyt. Og sådan er det faktisk generelt med væddere. Så tag action, hvis du vil have, der skal ske noget, hvad enten det er i skolen eller derhjemme.Ugens råd: Tænk over, at det ikke er alle, der kan følge med i dit tempo.
Der er fokus på dine penge (eller rettere sagt de penge, som du ikke har) lige nu. Du har lidt ignoreret problemet, men nu har det altså konsekvenser. Hvis du vil gøre noget ved det, skal du til at spare op. Der er også lidt problemer med kærligheden, men du er stærk i denne tid, så det kommer ikke til at fylde alt for dig.Ugens råd: Hold ud – alt er kun en fase.

Læs mere om

MestLæste