Du har helt sikkert scrollet igennem Instagram, og set alle de seje piger rende rundt i lækre sweatsuits. Eller måske har du også set det nyeste nummer af Vi Unge, hvor seje Emilie Britting er iført et sæt fra 7 Days. At gå med sweats blev især populært tilbage i marts, da landet lukkede ned, og nu er de en del af alles hverdag. Om det er hjemmeskole, gåture med din veninde eller hygge på sofaen, så er det blevet fuldstændig acceptabelt at dukke op i et sweatsuit – og det er vi SÅ glade for!

Du kan style sættet, lige som du har lyst til. Du kan komme langt ved at tilføje nogle elegante smykker, tilføje et par tennissokker og seje sneakers for et mere sporty look eller prøve kræfter med et par chunky støvler for et mere råt look. Det kan også være, du vil prøve kræfter af med at mikse og matche farverne.

Find det rette sæt til DIG!
Det kan føles som en jungle af finde rundt i, nu hvor sådan et sæt i dag findes i alverdens farver og pasformer, derfor har Vi Unge redaktionen her samlet 10 bud på dit næste sweatsuit, så du kan være smart og komfortabel til både din online undervisning og din gåtur. Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret.

Spottet på Instagram: Sweatsuit galleri