Kender du det der med, at du ser en vildt flot kjole, når du er ude at shoppe med dine veninder, men når du så skal ønske dig den i julegave, kan du pludselig ikke huske, hvilken butik du så kjolen i? Nu er der heldigvis hjælp at hente!

Med den nye, seje og gratis app KAPPTURE kan du nemlig tage billeder af alt det, du falder over, når du er ude at shoppe. Appen gemmer dine billeder, så de ikke tager plads på din mobil, og så du ikke skal finde dem blandt tusindvis af andre billeder i din kamerarulle. Det er jo SÅ smart!

Læs også: 5 apps til når du keder dig

Når du har taget et billede af dit drømmekøb, vælger du en kategori at placere billedet i. Det kan for eksempel være ”sko”. Derudover kan du tilføje en location, så du ikke glemmer, hvor varen kan købes. Win! Som udgangspunkt er alle dine billeder private, men appen giver dig også mulighed for at dele dine billeder med andre, og du kan samtidig finde inspiration hos andre KAPPTURE-brugere.

Læs også: Smart app sikrer det perfekte tøj-match 

Forskellige cool bloggere og trendsættere vil på skift ”overtage” KAPPTUREs egen officielle profil, hvor de vil dele deres ønsker og tips med dig, så du kan få inspiration til din egen, personlige stil. 

Appen er gratis!

Her er 8 beauty-apps vi ikke kan leve uden: 

8 beauty-apps vi ikke kan leve uden