- Læs hjemmesidens størrelsesguide og vær sikker på, at det er den rigtige størrelse, du bestiller.

- Vær opmærksom på leveringstiden - hvis du skal til fest følgende fredag, er det ikke sikkert, at drømmekjolen når frem inden da!

- Snak med dine forældre om, hvordan betalingen fungerer - når du betaler med kort over nettet, er der nemlig meget at holde styr på.

- Vær sikker på, at du shopper et ordentligt sted, hvor der er fortrydelsesret og garanti. Det er vigtigt, at du ved, hvad dine rettigheder er - du skal have tillid til siden.

- Husk, at prisen på en vare bliver dyrere, fordi den skal sendes og fragtes - især hvis det er fra udlandet. Husk derfor at have styr på, hvor meget ekstra du kommer til at betale.

- Husk at kigge flere hjemmesider igennem, inden du bestiller noget - det kan jo være, du finder din drømmetaske eller de perfekte sko et andet sted til en meget billigere pris!

Huskeliste:
- Gem kvitteringen eller den e-mail, du får tilsendt, som et bevis på, at du har betalt for varen.

- Vær sikker på, at du kan kontakte hjemmesiden via telefon eller e-mail, hvis der er fejl ved ordren.

- Overvej grundigt før du køber en vare. Ville du også købe kjolen, hvis du så den i en butik? Det er vigtigt, at du får et realistisk billede af, hvordan tøjet sidder. Modellen, der har det på, er sikkert ekstra flot stylet - og når man ikke kan prøve varen, snyder øjnene nemlig!

- Husk at den mest sikre betalingsmåde er med kort, da banken kan betale penge tilbage, hvis du pludselig opdager, at den butik, du har shoppet i, ikke er sikker.