Yay! Solen skinner, og du skal på solbrillejagt! Lige nu er de hotteste tendenser runde solbriller, 1960'er-stil, vild pynt og klassiske sorte.

Læs også: Seje solbriller - luksus vs. budget

Find det par, som passer allerbedst til dig i galleriet herunder, men tjek lige de her gode råd først.
 

5 tips, når du køber solbriller:

1. Tjek, om brillerne beskytter 100 procent mod solens UVA og UVB-stråler. Hvis de gør, har de et lille mærke på sig, hvor der står "CE".

2. Tjek, om størrelsen passer til dig. Store solbriller kan være superfede, men hvis du har små øjne, klæder det dig bedst med små brillestel.

3. Overvej, hvilken farve du vil have i glasset. Grå glas giver neutrale farver, brune glas giver bedre kontraster, og grønne glas giver både gode farver, bedre kontraster og beskytter mod blænding fra solen.

4. Se, om formen på brillerne passer til dit ansigt. Hvis du er smal i ansigtet, kan du sagtens bruge runde solbriller, men hvis du har et bredt ansigt, er det bedre med en firkantet brille, der går lidt opad ude i siderne.

5. Selv om én type solbriller måske er moderne, betyder det ikke, at de klæder alle. Prøv dig frem, og vælg i stedet en type, som passer til dig. Så ser du helt sikkert godt ud i solen!

Læs også: 15 fine små tasker

Solbriller 2013