I dag er det Black Friday, og det er en dag, vi ELSKER her på redaktionen! Dagen går nemlig ud på, at butikker og onlineshops sætter priserne megameget ned, og når vi kan få mærkevarer med 50 procents rabat, kommer der altså julelys i vores øjne!

Vi har derfor lavet en stor liste over hvilke shops og steder, der har Black Friday-tilbud, og du kan spare fra alt mellem 20 og 90 procent på tøj, sko, tablets, computere, telefoner og møbler! Husk at dele artiklen med dine forældre, så de kan købe dine julegaver billigere - så kan det nemlig være, du kan få ENDNU flere eller federe gaver. Yay! Husk, at tilbuddene kun gælder i dag.

Her kan du spare penge på Black Friday

www.stylepit.dk - op til 50 % rabat.
www.bianco.dk - 25 % rabat på ALT.
www.zalando.dk - op til 25 % rabat
www.ellos.dk - 20 % på udvalgte produkter
www.nelly.com - 20 % på ALT
www.eshoes.dk - op til 50 % rabat
www.nicehair.dk - op til 80 % rabat

Elektronik:
www.wupti.com - nye tilbud hver eneste time!
www.cdon.dk - nye tilbud hver eneste time!

Andre steder:

Lyngby Storcenter
Fisketorvet
Kolding Storcenter
Fields
City2
Bilka
Fona
Message

Hvad er Black Friday?
Black Friday er et koncept, der stammer fra USA, hvor butikkerne sætter priserne drastisk ned for at starte julesalget. Den falder altid dagen efter Thanksgiving, og i USA er det den dag på hele året, hvor der bliver brugt allerflest penge. De sidste par år er de danske butikker også begyndt at tage dagen til sig med megagode tilbud, og i år bliver det større end nogensinde - både på nettet og ude i centrene.

Psst! Artiklen indeholder affiliate-links.

Modeapps der redder tøjkrisen