Nu er der ikke lang tid til årets mest (u)hyggelige dag. Det er Halloween den 31. oktober, og det er jo en perfekt anledning til at få en Halloween-fest med udklædning eller en uhyggelig sleepover i kalenderen. Så skal den stå på skumle snacks, uhyggelige gyserfilm og selvfølgelig en supersej udklædning.

Det er en god idé at få styr på sin udklædning allerede nu, for det er simpelthen for nederen at stå den 30. oktober og stadig ikke vide, hvad man skal være (eller hvordan man skal skaffe et kostume).

Læs også: Disse outfits er den bedste Halloween-udklædning i 2016

Du kan vælge at gå "all in" med din udklædning. Husker du for eksempel, da Cady møder op til Halloween-fest i et zombiebrud-kostume i "Mean Girls"? Du vil klart falde i snak med mange, hvis du har sådan en crazy udklædning på! Hvis du ikke er til den helt vilde udklædning, kan du også sagtens gå efter nogle uhyggelige detaljer eller T-shirts, som passer perfekt til Halloween, men som ikke bliver alt for vildt. En cool T-shirt med spøgelser på kan jo også sagtens bruges efter Halloween - win!

Test dig selv: Hvad skal du være til Halloween?

Se de bedste ideer til din Halloween-udklædning i galleriet:

Psst... Galleriet indeholder affiliate-links. Hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere her.

18 cool ting til Halloween