Kender du det med at mangle overblik over dit tøj, og ender det derfor med, at du tit dropper at lede efter en trøje, som du ellers gerne ville have på? Det er jo faktisk rigtig irriterende!

Læs også: 10 seje tricks, der redder din tøjkrise 

Derfor kan du lige så godt begynde at få styr på din garderobe. For når du ved, hvor alle dine ting er, og bedre kan se dem i dit skab, får du samtidig også mere lyst til at prøve at sætte nye outfits sammen.

Men hvor skal du starte? Vi har samlet ti garderobe-hacks, som kan gøre dit skab mere overskueligt:

Læs også: Test: Hvilken frisure skal du have? 

 

1.       Sno piberensere eller gummielastikker på ydersiden af dine bøjler, så dit tøj ikke glider ned.

2.       Hæng dine tasker og shoppenet på kroge, så du har overblik over dem alle.

3.       Sorter dit undertøj og del det op i forskellige skuffer, så du ikke har sokker, trusser og bh’er liggende i en stor pærevælling.

4.       Køb nogle gode opbevaringskasser til dine hårelastikker, solbriller, neglelakker og smykker, så dine ting ikke ligger og roder i én skuffe. Du kan eventuelt købe nogle gennemsigtige, så du nemt kan se, hvad du har.

5.       Smid dine strømpebukser ud, når der kommer huller i, så de ikke ligger og fylder.

6.       Hæng dine bælter og tørklæder op på små kroge inde i skabet.

7.       Gennemgå dit skab cirka hvert halve år, og sorter de ting fra, som du ikke har gået med i lang tid – det er smart at have en sommer- og vintergarderobe, så du ikke har alt for meget tøj i dit skab på en gang.

8.       Sælg det tøj, du ikke bruger, på Trendsales eller over andre apps. På den måde kommer du af med det, der bare ligger og fylder, og du har mulighed for at købe flere, nye lækre ting.

9.       Pas godt på de ting, som du er glad for. Husk at smøre eller spraye dine lædersko og tasker og lad være med at lade dit tøj ligge og flyde på gulvet, da det slider på det.

10.   Hvis dit tøj hænger på et tøjstativ, så hæng det op efter farver, så du nemt kan finde det, når du skal bruge det.

Her er nogle cool modeapps, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte outfit: 

Modeapps der redder tøjkrisen