Lyt til podcasten her: Marcus & Martinus

Ville du helst vinde en million kroner eller kysse Marcus på munden? Det er et af de dilemmaer, som vi stiller Jasmin og Amalie, som er fans af Marcus & Martinus, i vores podcast om drengene. Og hvis man er ægte fan, så ved man jo godt, hvad man helst ville, ik’?

I podcasten snakker vi generelt om drengene, vi tester pigernes viden om dem, og så har vi også et klip med Marcus & Martinus, hvor de svarer på fanspørgsmål fra Vi Unges Facebook. For eksempel er de helt ærlige omkring, hvorvidt de stalker deres fans … he, he. De fortæller også, hvordan de tror, deres liv havde været, hvis de ikke havde vundet Junior MGP i Norge.

Tag testen: Skal du date Marcus eller Martinus?

Hvis du vil lytte til vores podcast om Marcus & Martinus, kan du finde den ved at søge på ’Vi Unge’ på iTunes eller i din podcast-app på telefonen. Du kan også lytte til den på den gratis app RadioPlay (her finder du også vores radiokanal, hvor vi selvfølgelig spiller drengenes sange).

M&M er bare noget af det, vi laver podcasts om. Vi svarer nemlig også på spørgsmål fra jer i ”Brevkassen”, vi fortæller om jeres (og vores egne) pinlige oplevelser i ”Pinlige historier”, du kan følge med i serien ”Sofies liv”, og så kan du også lytte til den lidt frække ”Godnathistorien”.

Lyt til podcasten her: Marcus & Martinus

Foto: Sony Music

I galleriet kan du læse facts om Marcus og Martinus!

Alt du skal vide om Marcus & Martinus