Valentinsdag er en stor mærkedag i USA, og selvom vi i Danmark ikke bruger store lyserøde balloner og kæmpe bamser til at markere dagen, som amerikanerne gør det, kan man alligevel godt udnytte dagen til at vise sine nærmeste lidt ekstra omsorg.

Måske har du ikke en kæreste, du kan forkæle eller modtage blomster og chokolade fra på denne dag, men udnyt at det er den 14. februar og vis din BFF, at du holder af hende.

…Og det behøver altså ikke at være dyrt. Du kan for eksempel forkæle din BFF med en manicure. Køb for eksempel et neglelak-sæt fra Essie og tilbyd at lave en manicure på din veninde, eller find en t-shirt med din BFFs yndlingsband/sanger på. Er din veninde helt vild med Ariana Grande kan du få hende sig til at føle sig ekstra værdsat, når du dukker op med Ariana Grande-merch til hende.  

Vi hos Vi Unge har samlet ti gaver, du kan give din BFF for at få hende til at føle sig ekstra værdsat, præcis som de har fået dig til at føle, når de har været der igennem tykt og tyndt. Se med i galleriet her.

Galentines day - 10 gaver til din BFF

Psst… hvis du ikke har råd til at købe en gave til din BFF, men stadig ønsker at gøre personen glad, kan du bage lækre cookies, som I kan dele. Se en opskrift her.