Det kan godt være rigtig hårdt, når det er tid til eksamen i skolen. Men heldigvis kan du og din veninde hjælpe hinanden med at komme godt igennem prøverne.

Læs også: 5 gode apps til eksamen

Vi har fundet seks grunde til, at din veninde kan være en hjælp til eksamen. Er du mon enig i dem?

  1. De er perfekte læsemakkere, for I vil begge gerne gøre det godt til eksamen, så I er superengagerede. Og samtidig er det ret hyggeligt at læse op sammen!
  2. I kan bytte noter, hvis der er en af jer, der var syg, den dag I havde om fotosyntesen i biologi, og den anden var syg, den dag I fik en masse at vide om 2. Verdenskrig i historie.
  3. I kan øve jer sammen inden eksamen. Det er en supergod idé at øve det oplæg, I har forberedt igennem inden eksamen – eller I kan lave en quiz, hvor I tester hinanden i de forskellige fag.
  4. I kan sende søde og opmuntrende sms’er til hinanden – både inden og efter eksamen. Det hjælper på selvtilliden, når man ved, at ens veninde tror på, at man klarer det godt.
  5. I kan også tage imod hinanden efter eksamen. Det er altid superrart at se et velkendt ansigt, når man kommer ud af eksamenslokalet – og man har helt sikkert brug for et kram!
  6. I kan fejre sammen, at I har overstået eksamen og klaret jer gennem en hård tid. Tag for eksempel på café, og spis noget lækker kage, eller forkæl jer selv med en nice shoppetur. 

Psst ... Du kan få mange flere gode råd til din eksamen lige her. Find for eksempel ud af, hvordan du bedst forbereder dig, hvad for nogle snacks der er gode til eksamen, gode apps til eksamen og meget, meget mere.  

Husk, at karakterer ikke er alt, når man går til eksamen. Se selv i galleriet her: 

Derfor betyder karakterer ikke alt