DEN FØLSOMME
Følsomme drenge er supergode til at snakke om kærlighed og har helt sikkert nogle andre (og måske også bedre) tips til, hvordan du scorer dit crush, end dine veninder har.
Bliv hans ven
Vis ham, at du er interesseret i at lære ham at kende. Spørg ind til hans interesser, og vis, at du er god til både at snakke og lytte. Når I kender hinanden lidt bedre, kan du spørge ind til, hvem han har et crush på, så han ikke tror, du er interesseret i ham.
 
DEN KLOGE
Hvis du elsker at debattere og diskutere nyheder, er den kloge drengeven det perfekte match til dig! Han kan helt sikkert også fortælle dig en masse spændende fun facts, som gør det let for jer at holde gang i samtalerne.
Bliv hans ven
Hvis der er et fag, du har lidt svært ved, kan du spørge ham, om han vil hjælpe dig med dine lektier. Imens kan du spørge ind til hans holdninger til et bestemt emne, du selv går meget op i. På den måde får I nemt en spændende diskussion i gang.
 
 
DEN SJOVE
Drenge kan have en lidt grovere humor end piger, og det er megafedt at få lov til at slappe af og grine af nogle helt andre ting, end man gør med sine veninder.
Bliv hans ven
Få ham til at grine! Han får lyst til at lære dig at kende, hvis han opdager, du også har humor. Når I er blevet venner, kan I slappe lidt mere af sammen og chille hjemme ved en af jer, så hele jeres venskab ikke kun handler om at lave jokes.
 
DEN SPORTY
Hvis du bruger meget tid på din sport, er det fedt at have en drengeven, der kan udfordre dig og være aktiv sammen med dig.
Bliv hans ven
I behøver ikke dyrke den samme sport for at blive venner. Vis, at du sagtens kan banke ham i fodbold, eller I kan løbe en tur sammen.