Vinteren kan være hård at komme igennem, og når alle dage bare er lange og mørke, kan energidepoterne godt være helt drænede. Heldigvis viser kalenderen nu vinterferie, og med de her syv ideer får du den bedste uge, så du er helt klar til at vende tilbage til vinterhverdagen igen.

Tips til din vinterferie:

Læs også: Derfor er det fedt at have vinterferie

Spil-aften
Invitér dine yndlingspiger til en sjov spilaften, hvor I spiser snacks og hygger med nogle sjove brætspil!

Få en ny veninde
Det er koldt udenfor, og du gider måske ikke vandre rundt i gaderne for at finde en ny veninde. Heldigvis giver de sociale medier dig en masse muligheder for at styrke dine eksisterende bekendtskaber eller få helt nye veninder. 

Klar, parat, bag!
Eftermiddagshygge med et nybagt stykke kage? Ja tak! Find en opskrift på din yndlingskage, og kom i gang i køkkenet. Så kan du dele det færdige resultat med din familie, dine venner eller æde hele kagen selv, he, he.

Læs en bog
Endelig har du tid til at begrave dig selv i en spændende bog. Du har helt sikkert én stående på hylden, som du længe har haft lyst til at gå i gang med. Gør læsestunden ekstra hyggelig med et stearinlys, et blødt tæppe og en kop te.

Læs også: Få den perfekte Valentins Dag

Walk ’n’ talk
Er det ikke, som om man får de allerbedste snakke, når man går en tur sammen? Tag din mor under armen, pak jer godt ind, og gå en megalang tur, hvor I kan få snakket om alt muligt. Og drik da lige en varm kakao, når I kommer hjem.

Besøg dit crush
Har dig og dit crush skrevet sammen i lang tid? Så er det måske her i vinterferien, I endelig skal hænge ud sammen hjemme ved en af jer. I det nye Vi Unge får du tips, hvis du er lidt nervøs for at skulle hænge ud med dit crush.

Vær længe oppe
Et seriemaraton indtil klokken to om natten er ikke supersmart, hvis du skal i skole dagen efter, men det skal du jo ikke i denne uge, så du kan sagtens tage en rigtig hyggenat foran skærmen med din yndlingsserie.

Skal du rejse i vinterferien? Få pakketips i galleriet:

Pak til vinterferien