Koldt vejr og varm kakao er da hyggeligt nok, men lige nu måtte kalenderen gerne sætte turbo på, for vi kan altså slet ikke vente, til det bliver sommer. Se de fem ting, der gør, at vi glæder os til at sige farvel til varmt tøj og minusgrader og goddag til sommermånederne. 

1. Sol
Lige nu er det svært at forestille sig, at man nogensinde får lyst til at smide hættetrøjen og de varme vanter, men vi kan slet ikke vente på at ligge på en græsplæne i shorts og T-shirt og bare nyde solens varme.

Læs også: Sommer-tips fra de danske Youtubere

2. Sommerferie
Den der følelse, når klokken ringer ud efter den allersidste time inden mange ugers total frihed, er virkelig svær at slå.

3. Vi Unge SommerCamp
Vi glæder os HELT vildt til at afholde Vi Unge SommerCamp for fjerde år i træk. En hel uge med spændende workshops, nye veninder og tonsvis af hygge. I år kan du komme på Vi Unge SommerCamp i Nykøbing Sjælland i uge 31, og du kan læse meget mere om, hvordan du kommer med, HER

4. Jordbær!
Sommer = bær, og vores favorit er helt klart nyplukkede, søde jordbær. Men vi skal også spise vandmelon, friske ærter og masser af IS!

5. Strandtur

Det er jo alt for lækkert at ligge på et håndklæde på sandet, mens havet skvulper i vandkanten! Vi kan slet ikke vente med at tage veninderne under armen og cykle mod vandet.

Mens du venter på, at det bliver sommer, kan du tjekke det her skøre galleri med kendte, der keder sig:

Kendte der keder sig