Gode råd kan man aldrig få nok af, og slet ikke når du står i et super romantisk øjeblik, hvor du skal til at kysse ham/hende, du er vild med. Vi har samlet nogle gode til, hvad du IKKE skal gøre, hvis du skal give det perfekte kys.

Nu sker det!
Jo mere du tænker på kysset og tænker, at nu sker der, og du skal være klar eller at det skal bare overstås, jo mere akavet kan kysset blive, fordi du tænker alt for meget over det. Tænk i stedet over, hvor skønt det føles, og hvordan hans/hendes læber mærkes.

Læs også: Sådan dår du dit første kys.

Så skal der snaves
Det første kys bliver bedst, hvis det er blidt og roligt, så I langsomt kan bygge kysset op og nyde hinanden. Hvis du gerne vil snave med fyren/pigen, så bare lad det komme af sig selv. Det føles ikke rart, og måske ligefrem lidt chokerende for fyren/pigen, hvis du møver løs med din tunge.

Oh no, dårlig ånde?
Du har hørt det 100 gange før, men det er altså rart at vide, at din ånde er frisk, når du skal til at give drømmekysset. Så sørg for at have tyggegummi med og at børste dine tænder to gange om dagen, så din mundhygiejne er i top.

Kys, kram og kæl
Et kys bliver allerbedst, hvis det er fyldt med kærlighed. Derfor skal du holde om fyren/pigen og måske nusse ham/hende i nakken eller flette fingre med ham/hende, samtidig med at I kysser. Det er også en del af det at kysse, så lad være med at stå helt stiv med trutmund.

Læs også: 10 sjove facts om kys.

Bløde læber, ja tak!
Et godt kys kræver også bløde læber, så sørg for at pleje dine læber med en læbepomade, og når I skal kysse, så slap af i læberne. Kysset bliver alt for hårdt og stift, hvis du spidser læberne og står klar med en trutmund, som i øvrigt ikke har set skyggen af en læbepomade længe!

Hvordan ser han/hun ud?
Du vil måske gerne vide, hvordan fyren/pigen ser ud, når han/hun kysser, men hvis du står med åbne øjne, så bliver kysset ikke nær så godt, som hvis du lukker øjnene, lader dig rive med og bare nyder det.

Herunder kan du læse, hvordan du får kysseklare læber!

Få kysse-klare læber