Uanset om du står på dansegulvet eller sidder i en sofa sammen med dit crush, så kan det være liiidt svært at tage mod til sig og kysse løs. Her får du et par tips til, hvordan du lægger op til - og får - dit kys!
 

Tro på dig selv

Første skridt på vejen er at samle mod og tro på dig selv. Husk på, at der er en grund til, at han/hun har valgt at bruge tid sammen med dig - han/hun vil helt sikkert også gerne kysse dig! Og hvad er det værste, der kan ske? At det bliver kikset? Pyt med det! Så har I noget at grine af.
 

Skab øjenkontakt

Sørg for at kigge dit crush dybt i øjnene - uden at stirre selvfølgelig. Du behøver ikke at kigge ham/hende i øjnene hele tiden, men sørg for at gøre det ind imellem og smil med øjnene, når du gør det.

Læs også: Guide: Giv dit crush et hot kys
 

Smil

Det er også en rigtig god idé at virke åben og smilende, så han/hende ved, du kan lide ham/hende. Så får han/hende måske også mere mod til selv at tage initiativ til at kysse dig!
 

Fokus på munden

Der er flere måder, hvorpå du kan vise ham/hende, du gerne vil kysse. Fugt læberne lidt eller bid dig lidt i læben, så han/hende lægger mærke til din mund og kommer til at tænke på, hvordan det vil være at kysse dig.
 

Kom tættere på

Jo tættere du kan komme på dit crush, jo bedre! Sidder I for eksempel i en sofa, nytter det ikke noget at sidde helt ovre i den anden ende. Ryk tæt på ham/hende - uden at mase ham/hen selvfølglig! Så skal I ikke bevæge jer så langt for at komme til at kysse, og så sker det lettere.

Tag testen: Hvordan bliver dit første kys?
 

Rør ved ham/hende

Ae ham/hende lidt på armen, kild ham/hende bag øret eller gør noget andet, så du kommer til at røre ved ham/hende. Når I først har haft lidt fysisk kontakt, er det nemmere at begynde at kysse bagefter.
 

Læn dig langsomt ind mod ham/hende

Når du kan mærke, at han/hende også er åben over for at kysse med dig, gælder det bare om at komme endnu tættere på. Hvis han/hende er genert, er det en god idé at understrege, at nu må han/hende godt prøve at kysse dig - det gør du for eksempel ved at læne dig ind mod ham/hende, så jeres ansigter er helt tætte.
 

Kys ham/hende!

Hvorfor vente på at han/hende kysser dig? Tag chancen, og giv ham/hende et lille forsigtigt kys. Det kan bare være et sødt tantekys på kinden eller læberne. Så er der fri bane for at tage tingene videre og rigtigt kysse, hvis I begge har lyst til det.

Læs også: 10 forskellige typer kys
 

Husk!

Det er kun dig, der kan fornemme stemningen og læse hans/hendes signaler. Hvis han/hun er helt afvisende i sin attitude, er det selvfølgelig ikke fedt at lægge op til et kys. Det er også vigtigt, at du mærker efter, hvor meget du selv har lyst til, så det ikke bliver for grænseoverskridende for dig.