Drømmer du om at komme til at snave med en fyr, du er ret vild med? Hvis du ikke har prøvet at kysse før, så har du sikkert mange spørgsmål og har brug for en masse tips til at give det perfekte kys. Følg guiden her og lær at snave!

Inden kysset
Ro på! Selv om du er megaspændt og sommerfuglene flyver rundt i maven på dig, så skal du ikke overfalde fyren, bare fordi det længe ventede kys er ved at gå i opfyldelse. Nyd det særlige øjeblik, inden I kysser - og følg disse tre tips:

1. Kig fyren dybt i øjnene.
2. Lad være med at snakke - det kan ødelægge hele stemningen!
3. Læn dit hoved mod hans og luk øjnene, mens jeres læber mødes.

Læs også: 20 kysse-regler.

Under kysset
Nu har jeres læber rørt hinanden, og det er på tide, at I kysser. Kys ham blidt på læberne uden at spænde i læberne eller lave trutmund. Tænk på, at kysset skal være forsigtigt og rart, for læberne er meget følsomme.

Læg din hånd om hans nakke og læg dit hoved lidt på skrå, så jeres næser går forbi hinanden og ikke støder sammen. Kys ham blidt på læberne igen og åbn din mund forsigtigt. Hvis fyren gør det samme, så er han klar til at tungekysse.

Læs også: Guide til det perfekte kys.

Sådan kysser I med tungen
Kys hinanden igen, men hvor I åbner munden lidt mere, så jeres tungespidser kan røre hinanden. Du kan lade din tungespids køre rundt om hans i små cirkler, og varier kysset ved både at gøre det langsomt og lidt hurtigere. Mærk også efter, hvad han gør, og kys ham på samme måde. Har du brug for en lille pause eller at synke, så kan du kysse ham blidt på læberne eller langsomt stoppe kysset. I kan jo altid starte igen!

5 gode råd, når du snaver:
1. Lad være med at stikke din tunge helt ind i munden på ham, for det er ikke rart.
2. Mærk efter, hvad han gør og gør det samme.
3. Hold igen med mundvandet, så der ikke er spyt over det hele.
4. Han kan ikke mærke på dig, hvis det er første gang, du kysser!
5. Husk at der ikke er nogen forkert måde at kysse på.

Læs også: Pinligt snav!

Herunder kan du se, hvordan du får kysseklare læber!

Få kysse-klare læber