Du har mødt denne her hottie, og I har flirtet og måske også været på date sammen. Og nu er I kommet til det intense øjeblik, hvor I skal kysse første gang. Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre? Så tjek disse kysse-tips ud!

Brug ikke lipgloss
Lipgloss er rigtig fint, når du skal på date, men når det kommer til at kysse, så er det altså ikke så godt at have lipgloss på! For det første bliver jeres kys ret klistret, og for det andet så risikerer du, at fyren slet ikke har lyst til at kysse dig, fordi han er bange for selv at få det på. Brug i stedet en læbepomade, som får dine læber til at se bløde og kysseklare ud. Så risikerer du heller ikke, at du har tørre læber.

Hav en frisk ånde
Det første kys bliver altså meget bedre, hvis du har en frisk ånde. Men lad være med at spise friske pasteller eller tyggegummi lige inden kysset, for så bliver kysset altså lige friskt nok! Få tips mod dårlig ånde her.

Meget mere end et kys
Jeres første kys kan blive endnu bedre, hvis du samtidig viser dine følelser for fyren. Byg langsomt en kysse-stemning op ved at flette fingre med ham, kramme ham og nusse ham på hånden, armen, kinden eller låret. Lænd dig langsomt imod ham, når du føler, at I begge er klar til at kysse, luk øjnene og lad kysset komme af sig selv.

Føl efter
Der findes ikke et rigtigt eller forkert første kys, så det er vigtigt, at du føler efter, hvad du selv og fyren har lyst til. Selv om du gerne vil tungekysse med ham, så slap helt af og tag kysset, som det kommer. Et blidt og forsigtigt kys er meget mere romantisk end at starte med at stikke tungen ind i hans mund. Bare rolig, tungekysset skal nok komme!

Læs også: Sådan får du dit første kys.

Tip!
Husk at variere kysset, når du skal give ham de næste kys. Det er ikke rart at kysse med tungen i al for langt tid. Prøv i stedet at lade jeres tungespidser lege lidt med hinanden og giv så hinanden et kys på læberne. Hold en lille pause, inden det næste kys, som kan vare lidt længere.