Mange piger oplever at forelske sig i en anden pige på et tidspunkt i livet. Det er helt normalt, ligesom det er normalt at være i tvivl, om du er til piger eller drenge. Du er først nu ved at lære dit kærlighedsliv at kende, og det kan sagtens vise sig, at du kaster din kærlighed på en anden pige. 

Læs også: En læser fortæller: Jeg er lesbisk.

Hvordan ved du, om du er til piger?

Der findes nogle tegn på, at du kan være lesbisk - men husk, at det kun er tegn, og det er ikke sikkert, at du er lesbisk, fordi tegnene passer på dig.

• Du tænker mere på piger end på drenge.

• Du kan bedre forestille dig at have en pigekæreste end en dreng som kæreste.

• Drenge siger dig generelt ikke noget, og du har ikke lyst til at have noget intimt sammen med en dreng.

• Du har oplevet at have stærke følelser for en pige.

• Der findes rigtig mange forskellige seksualiteter, og det er ikke sikkert, at du hverken er hetero- eller homoseksuel. Du kan også være noget helt tredje, og det er okay - og helt normalt - ikke at være sikker på, hvad man er.

Læs også: Miley Cyrus jubler over lesbisk serie

Psst!
Husk, at der kan være forskel på at være forelsket. Du kan opleve den rigtige forelskelse, hvor du får hjertebanken, når du ser hende, eller en mere mild forelskelse, hvor du egentlig bare er fascineret af hende, og det behøver ikke at betyde, at du er lesbisk. Du kan også sagtens fantasere om at have sex med en pige uden at være lesbisk. Måske er det bare lettere for dig at fantasere om en pige, fordi du selv er en pige, og så er det lettere for dig at sætte dig ind i.

Hvis du er lesbisk

Hvis du tror, du er lesbisk, er det vigtigt, at du accepterer dine følelser og husker på, at der ikke er noget, der er forkert. Måske kan det være en god idé at fortælle det til nogen, du er fortrolig med og stoler på, fordi det kan være en enorm lettelse at få det sagt højt. Husk også på, at det er helt normalt, og at der ikke er noget galt med dig, fordi du bliver tiltrukket af en af det samme køn.

Læs også: Demi Lovato øver sig i at kysse piger.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du springer ud som homoseksuel!

Hjælp! Hvordan springer jeg ud som homoseksuel