Er dit hoved fyldt med spørgsmål om, hvad der er rigtigt og forkert, når det gælder onani? Så læs med her, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om onani.

Læs også: Det skal du vide om onani

Er det normalt at onanere?
Ja! Det er helt normalt, hvis du har lyst til at onanere - ligesom det er helt normalt, hvis du ikke har lyst. Det allervigtigste er bare, at du gør, hvad du har det bedst med.

Hvornår er det normalt at begynde at onanere?
Når du selv har lyst til det! Nogle begynder allerede som børn at røre ved sig selv, mens andre først får lyst til at onanere, når de er voksne. Derfor skal du ikke føle dig forkert, uanset hvornår lysten rammer dig.

Hvor ofte er det normalt at onanere?
Det er meget forskelligt. Nogle onanerer flere gange om dagen, mens andre kun gør det et par gange om måneden. Og så er der dem, der aldrig onanerer. Igen: Gør, hvad du selv har lyst til!

Læs også: Hvad er onani?

Hvad er det normalt at tænke på, mens jeg onanerer?
Nogle tænder på at se porno. Andre er vilde med at lukke øjnene og fantasere om noget. Måske tænder det dig at læse en bog med en fræk scene i? Det er helt forskelligt fra person til person, hvad han eller hun tænker på, når de onanerer.

Det kan også være, du tænker på din kæreste eller ham, du er vild med. Eller det kan være, du tænker på en helt anden. Og det er også helt okay. Fantasi er nemlig noget helt andet end virkelighed, så bare fordi du tænker på en anden fyr, når du onanerer, behøver det ikke betyde, at du hellere vil være sammen med ham end din kæreste. Når du onanerer, er alt nemlig tilladt!

Læs også: Onani-guide

Hvis du er bange for sex, så læs med i galleriet her...

Hjælp! Jeg er bange for sex