Jep, du elsker din mor, men indimellem er hun simpelthen for pinlig til, at du vil kendes ved hende. Du har helt sikkert fået røde kinder af en eller flere af de her situationer med en pinlig mor:

1. Når din flirt er på besøg

Du ved bare, at hun pludselig braser ind af døren med småkager, saftevand og gerne vil ”sludre” med dig og din flirt. Og når hun siger ”sludre”, mener hun at udsætte ham eller hende for et forhør, der kunne gøre politiet misundelige.

2. Når I shopper undertøj

Du har lyst til at grave dig selv ned, når din mor med et glimt i øjet spørger den pæne mandlige ekspedient, hvor I kan finde bh’er i din størrelse.

Læs også: OMG, en pinlig mor!

3. Når hun bliver lidt for begejstret …

... og forvandler sig til din helt egen meget højtråbende cheerleader, når du spiller fodboldkamp eller er til svømmestævne. Eller når hun bagefter praler om din præstation til alle, der har ører.

4. Når hun deler lidt for meget

”Du skal ikke være nervøs for, at den første gang ikke går helt perfekt, lille skat. Min sexdebut var ret kikset, men det har da ikke afskrækket mig siden, ha, ha, ha”. Stop, mor … bare stop!

Læs også: 7 slemme ting, dine forældre kan sige til dit crush

5. Når hun fangirler

Der er bare et eller andet, der ikke er helt rigtigt, når en voksen kvinde udbryder: ”Mums, ham der Zayn er da ret lækker. Hvis jeg bare var single …”

Du er ikke alene om at være flov over dine forældre en gang imellem. I galleriet kan du læse om stjernernes pinlige forældre: 

Stjernernes pinlige forældre