Foråret er lige om hjørnet og det samme er den søde konfirmationstid. Du sidder måske allerede nu og har en mindre krise over, hvad du skal have på til din store dag. Der findes tusindvis af muligheder, men hvilket konfi-outift passer lige netop dig? Måske er du til en lang kjole, en kjole med tyl eller glimmer – eller måske en fin buksedragt?

Med de mange muligheder kan det være svært at finde og vælge det helt perfekte outfit til den store dag. Men bare rolig - der er hjælp at hente – Vi Unge er nemlig dykket ned i hvert enkelt stjernetegn, og du kan nu søge hjælp hos stjernerne, når du skal beslutte dig for dit konfi-outfit.

Om du er til det minimalistiske, det girly eller det lidt mere afslappede look, vil dit stjernetegn afsløre - vi har nemlig fundet dét konfi-outfit, der passer bedst til dig ud fra dit stjernetegn.

Swipe løs i galleriet nedenfor, og bliv klogere på, hvad du skal have på til din konfirmation:

Konfirmation: Dit stjernetegn viser, hvilken kjole der passer bedst til dig

Om LILLY
Vidste du at det danske firma LILLY har én af Danmarks største konfirmations kollektioner? I år bliver alle kjolerne syet på bestilling i Vejle, så du og alle landets andre konfirmander har mulighed for at få præcis det LILLY konfi-outfit, som du drømmer om.

Er du mere til at mixe og matche dit konfi-outfit? I år kan du i den nye LILLY konfirmations kolletion finde både bukser, nederdele, korsage toppe, tank tops, puf- eller sommerfugleærmer og meget mere – og det kan du alt sammen mixe og matche og derigennem finde din helt egen konfi-stil. Bliv inspireret lige her.