Invitationer til konfirmationen er nemme at lave selv, så hvorfor ikke prøve at lave dine egne invitationer til din konfirmation? Hjemmelavede invitationer til konfirmationen er både unikke og giver din fest et helt personligt touch. Invitationen er det første indtryk, dine gæster får af din fest, så sørg for, at dine invitationer afspejler din personlighed og stil. Det er hjemmelavede invitationer perfekte til!

Læs også: Underholdning til din konfirmation

Hvis du laver dine egne invitationer til konfirmationen, kan du desuden designe dem helt, som du vil, med dine yndlingsfarver, dine egne ord og dine yndlingsmaterialer.

Få fif og gode idéer til invitationer til konfirmationen lige her!

Tag testen: Hvilken konfirmationskjole passer til dig?

Invitationer til konfirmation: Den sjove

Lav sjove invitationer til konfirmationen ved at lave din helt egen filmplakat med dig selv i hovedrollen! Eller hvad med at lave en magasinforside med dig selv som forsidemodel og bruge den til dine invitationer til konfirmationen? Der findes masser af hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan lave en filmplakat eller en forside med billeder af dig selv, som du kan bruge som invitationer til konfirmationen. Hvis du vælger at dine invitationer til konfirmationen skal være en filmplakat, kan du for eksempel kalde filmen for "Sofies seje konfirmation!" og skrive sjove ting som: "Årets film" og "Sofies bedste præstation nogensinde!". Dine gæster vil med garanti synes, at dine invitationer til konfirmationen er vildt sjove! Du kan lave din egen magasinforside lige her.

Invitationer til konfirmation: Den kreative

Hvis du er lidt kreativ, er det nemt at lave vildt flotte invitationer til konfirmationen. Du skal bare bruge noget flot papir eller pap, lim, stof, sten, bånd, eller hvad du ellers har lyst til at bruge til dine invitationer til konfirmationen. Du kan lave invitationer til din konfirmation, der er formet som dit yndlingsdyr, eller som viser hvor meget du elsker mode eller One Direction! Her er et eksempel, der godt nok viser en invitation til en fødselsdagsfest, men som sagtens kan bruges til invitationer til konfirmationen!

Læs også: Alt om din konfirmation

Invitationer til konfirmation: Den nemme

Der findes vildt mange hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan lave og printe dine egne invitationer til konfirmationen. Du kan selv vælge farver, temaer, billeder og tekst, der passer perfekt til dine invitationer til konfirmationen. Det er en nem måde at spare penge på invitationer til konfirmationen, for langt de fleste af siderne er helt gratis at bruge!

I galleriet kan du få idéer til fine konfirmationsfrisurer:

Konfirmationsfrisurer 2015