Ihh, den store dag nærmer sig, og du er sikkert allerede i gang med konfi-planlægningen. Men har du nu også styr på det hele? Ellers får du det nu. 

Her er en huskeliste til din konfirmation:

KJOLEN
Har du købt din kjole? Ellers er det bare med snart at komme af sted! Det er megavigtigt, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du skal have på til din konfirmation, for du skal jo have den på hele dagen og føle dig som en stjerne!

Læs også: Test: Hvilken konfirmationskjole passer til dig?

SKO
Du har fundet de fiiineste sko, men der er et lille problem: De er ikke særlig rare at have på! Hvis du er helt forelsket i et par sko, kan det være fristende at købe dem alligevel. Men tænk dig om! Du skal helt sikkert gå og stå meget på din konfi-dag, og dine fødder vil takke dig for at vælge sko, der er lidt mere behagelige!

STYLING
Hvordan vil du style din kjole? Måske skal du gå efter et anderledes look med et sort bælte i taljen eller farverige armbånd. Eller er du måske mere til det klassiske look med sølvøreringe og en skinnende tiara. Det handler om at skabe den stil, der passer helt perfekt til dig.

TILBEHØR
Du skal da spice dit look op med nogle seje accessories! Lige meget hvordan du styler din kjole, er det en sød tanke at have nogle personlige accessories på, for eksempel din mormors gamle armbånd eller din venindes fine halskæde. Og så er det en god idé at have en lille taske med, hvor du kan have lipgloss, spejl og alle de ting, du kan få brug for på konfi-dagen.

HÅR
Hvem skal sætte dit hår? Hvis du skal til frisøren, så er det en god idé at finde et billede af en frisure, som du godt kunne tænke dig, så din frisør har noget at gå ud fra. Hvis du selv eller måske din mor skal sætte dit konfi-hår, så sørg for at øve jer et par gange inden den store dag!

Læs også: Er du klar til konfirmationen?

MAKEUP
Vil du have fokus på øjnene med en fin øjenskygge, eller skal der knald på læberne med en skinnende lipgloss? Brug tid på at planlægge dit look, og øv dig i at lægge den perfekte konfirmationsmakeup. Så kan du nemlig hurtigt gøre makeuppen helt perfekt på konfi-dagen.

FEST
Hvis du skal konfirmeres lige om lidt, har du sikkert allerede styr på både mad og location - men har du planlagt udsmykning og måske et tema? Det er for eksempel en ret fin detalje, hvis farven på blomsterne matcher farven på lysene, servietterne og bordkortene.

TAKKETALE
På din konfi-dag skal du selvfølgelig sige ordentligt tak for gaverne til dine forældre og dine gæster. Hold en personlig takketale, eller skriv en sød takkesang.

VENINDERNE
Det er en supersød idé at give en lille gave til dine veninder, der også er blevet konfirmeret, når I kommer ud fra kirken. Giv dem en fin rose eller skriv et sødt, personligt kort til dem. De vil blive så glade, fordi du har tænkt på dem.

I galleriet her kan du se de typiske tanker, du får, når din veninde skal konfirmeres:

Tanker du får, når din veninde skal konfirmeres