Lige om lidt er det forår, og det betyder også, at dem, der skal konfirmeres i år, snart skal hoppe i deres hvide kjoler og fine sko, så de kan sige ja til at blive konfirmeret i den kristne tro i kirken. Og nå ja … Så er der selvfølgelig også fest og GAVER bagefter.

Læs også: 20 idéer til konfirmationsgave til din drengeven

Inden længe begynder alle de gæster, du skal have med til din konfirmation, sikkert at spørge efter din ønskeliste, og derfor er det altså allerede nu, du skal i gang med at finde ud af, hvad du skal ønske dig i konfirmationsgave. 

Men det kan godt være rigtig svært at lave en god ønskeliste, for den skal jo indeholde ønsker, der passer til mange forskellige gavebudgetter. Og hvad mangler du egentlig, når du tænker dig om? Måske nogle nye sokker og et nyt sæt undertøj, men det kan du vel ikke ønske dig i konfirmationsgave?! Nej, der skal du altså være lidt mere opfindsom, og så må du på jagt efter noget inspiration til gode ønsker.

Test dig selv: Hvilken beautylook skal du have til din konfirmation?

Heldigvis for dig har vi lavet et kæmpe galleri med masser af idéer til, hvad du kan ønske dig i konfirmationsgave, hvis du skal konfirmeres i 2017. Tjek galleriet herunder, inden du går i gang med din ønskeliste. Så finder du helt sikkert et ønske (eller fem), som du kan skrive på din ønskeliste.

Husk også, at der er mange andre ting, du skal have styr på til din konfirmation. For eksempel mad, pynt og takketale! Du finder masser af inspiration og gode råd til at få den allerbedste konfirmation i bladet Teenlife Konfirmation, som du kan købe i den butik, hvor du normalt køber dit Vi Unge-blad lige nu.

I bladet kan du også læse om de kendtes konfirmationer og finde ud af, hvad du skal lave på din Blå Mandag. Det er med andre ord proppet med inspiration til din konfirmation, og hvis du ikke får nok inspiration til din ønskeliste i det her galleri, har vi også fundet nogle sindssygt fine ønsker, som du kan se i bladet. 

Psst ... Galleriet indeholder affiliate-links. Hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere her!

35 ting du kan ønske dig i konfirmationsgave 

Konfirmation Affiliate 2017