Jubii, så skete det endelig. Ikke nok med, at du er blevet forelsket i en sød fyr, så har du også på fornemmelsen, at han er blevet forelsket i dig! I opfører jer som kærester, men I har endnu ikke bekræftet over for hinanden, at I er det. Og det er faktisk lidt irriterende.

Læs også: Fra venner til kærester 

Så hvad gør du? Du spørger på en sød og sjov måde, om han har lyst til at være din kæreste.

Det er dog vigtigt lige at slå fast, at de mere ”kreative måder” at spørge på også godt kan være lidt risikable. For når du ikke spørger ham direkte, vil der altid være fare for, at han misforstår, hvad du mener – og det er jo BESTEMT ikke meningen.

Læs også: Hjælp! Mit crush svarer ikke

Få inspiration til at spørge ham om kærestespørgsmålet her, men husk nu også lige at stille spørgsmålet face-to-face, så han er helt sikker på, hvad du mener – og at du faktisk mener det seriøst!

 

Spørg med et tegn

Når du går på stranden, så skriv i sandet, eller brug små sten til at forme bogstaver. Der kan helt simpelt stå: ”Skal vi være kærester”? Herefter kan du tage et billede af motivet og sende det til ham over sms.

Lav en emoji-rebus

Oh yes, endelig kan du lave en emoji-rebus, hvor du med en lille ”fortælling” spørger, om han har lyst til at være din kæreste. Det er dog lidt et sats, for der er nok ret stor risiko for, at han ikke helt fanger den. Og pas også lige på med at bruge for mange brude-emojier! Meningen er at få ham på krogen, ikke at skræmme ham væk.

Læg et lille brev i hans lomme

Du kan også lave et helt traditionelt kærestebrev og lægge det i hans lomme, hvor du kan skrive noget i retning af: ”Jeg er vild med dig, vil du være min kæreste?” og så lave to bokse med svar mulighederne ”ja” eller ”nej”. Hvis han ikke selv reagerer på det, og du er bange for, han ikke opdager det, så smid ham en sms i løbet af dagen, hvor der kan stå: ”Tjek din lomme”.

Lav en snapchat-historie

Du kan også lave en kreativ snapchat-video, hvor du fortæller en lille historie og ender med at spørge, om han har lyst til at være din kæreste. Her skal du dog være sikker på, at han ser alle snapsne, så meningen ikke går tabt. Og husk også, at det kun er ham, som skal se den. Det ville være lidt ærgerligt, hvis den røg ud på din ”Story”, hvor mormor kan følge med.

 

Her er fem flirtefifs, som kan få dig tættere på dit crush:

Fem flirtefifs der får dig tættere på dit crush