Er du vild med en af drengene fra din klasse? Åh, det er jo både vildt fedt, for du kan se ham hver dag, men også lidt anstrengende, da du nok meget tiden sidder og tænker på, hvad han mon synes om dig, og om han også kan lide dig. I klasseværelset gælder mange af de samme tips som ude i den ”virkelige” verden. Tjek de her tips ud, og scor klassens søde fyr:

Lav gruppearbejde sammen

Laver I ofte gruppearbejde i klassen? Sørg for at komme i gruppe med dit crush, hvis I altså selv kan bestemme grupperne. På den måde kan du få lidt alenetid med ham og lære ham bedre at kende. Prøv at stille et personligt spørgsmål som for eksempel: ”Skal du noget sjovt i weekenden?” – På den måde får I snakken i gang!

Tilbyd en snack

Hav nogle lækre snacks med som for eksempel hjemmebagte cookies eller jordbær, og tilbyd ham noget af det, hvis du går forbi ham. For som man siger … ”Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave”.

Læs også: 7 stensikre scoretips 

Smil til ham, når han fremlægger

Åh, det kan godt være ret nervepirrende at skulle fremlægge foran hele klassen, og det synes dit crush med garanti også. Send ham et sødt og anerkendende smil, når han står oppe ved tavlen og sveder, for så tænker han helt sikkert, at du er smaddersød.

Send ham blikke

Det lyder nok som et banalt flirte-råd, men ikke desto mindre virker det! Få øjenkontakt og hold blikket lidt længere, end du normalt ville gøre.

Hold filmaften

Planlæg en aften, hvor du og dine veninder ser film med ham og nogle af hans venner. I kan bestille pizza, købe en masse slik og så ellers bare hygge. Gysere er altid et hit, da man så kan få drengene til at passe lidt på en …

Læs også: Scor ham på efterskolen 

Flirt lidt med de andre drenge

Hvis du synes, det er lidt svært at få dit crush’ opmærksomhed, så prøv at flirte lidt med de andre drenge i klassen, for måske er det det, der skal til før, han lægger mærke til dig. Du skal selvfølgelig ikke gøre det for meget, for det er jo dit crush, du går efter, men nogle drenge kan godt lide lidt modspil.

Vær sød mod alle

Man bliver mere ”likeable”, hvis man er sød og fair mod alle. Man gennemskuer hurtigt personer, som bagtaler, og ofte mister man også sympati for dem i længden. Så vær den bedste udgave af dig selv – så vil dit crush med garanti beundre din personlighed. 

Hvad kan du lave med en forårsflirt? Få svaret i galleriet her: 

Det kan du lave med din forårsflirt