Du kommer gående ned ad gangen i skolen. Pludselig ser du Markus fra 9.b, som du har haft et crush på i 100 år, stå og sludre med sine venner. Du prøver at fange hans blik, mens du går forbi, men pludselig snubler du over dine egne fødder og falder pladask ned på gulvet. Det var ikke lige den slags opmærksomhed, du havde regnet med. Men du kan faktisk selv bestemme, om det ender som en superpinlig episode eller et sjovt minde. Det handler bare om, hvordan du tackler det.  

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Det skal du gøre: 

  • Grin af det. Der er noget charmerende ved folk, der kan grine af sig selv, så vær ikke bange for at sende dit crush et stort smil eller sige ”Ups, jeg må vist hellere koncentrere mig lidt om, hvor jeg går”. 
  • Rejs dig hurtigt op og gå videre. Selv om dit crush har set dig snuble, er det ikke noget, han vil tænke over længe, hvis du selv bare virker lidt ligeglad. 
  • Buk. Hvis du har lavet et særligt spektakulært styrt, kan det ikke nytte noget at ignorere det. Så hvad med at rejse dig og bukke for dit publikum? 

Læs også: Se Sarah Hyland snuble på scenen

Det skal du IKKE gøre: 

  • Bliv sur. Det går ikke at prøve at skyde skylden for din klodsethed over på andre. Så selv om din veninde måske gik lovligt tæt på dig, skal du ikke begynde at skælde hende ud. 
  • Løb din vej. Måske har du allermest lyst til at stikke af med lynets hastighed, men så får du bare endnu mere af den dårlige opmærksomhed. 

I galleriet kan du se syv pinlige ting, du gør, når du har et crush:

7 pinlige ting, du gør, når du får et crush