Av! Det føles forfærdeligt at have kærestesorger! Derfor har vi bedt jer om at komme med jeres bedste råd mod ondt i hjertet.

 

 

Jeres bedste råd mod kærestesorger

 

– Vær sammen med dine venner og lav noget sjovt, som plejer at gøre dig glad. Husk at snakke med nogle om det.

Mia

– Snak med dine veninder. Gør kun ting, der gør dig glad, og som ikke vækker dårlige minder. Ellers skal man bare græde ud.

Esther

 

– Husk at tænke på dig selv! Omgiv dig med gode mennesker, og husk, at din eks bare er én person. Du er alt muligt værd også uden den person!

Sofia

 

LÆS OGSÅ: De bedste tudefilm til kærestesorger

 

– Jeg synes, at man skal tale med sine venner om det. PS. Is hjælper altid!

Sif

 

– Brug en masse tid med dine BFFs for at komme på andre tanker. Man kan også høre noget god musik – musik kan ændre ens humør SÅ meget!

Frida

 

– Giv dig selv tiden til at sørge. Det er helt okay at være ked af det, og det er helt bestemt okay at græde også! Snak med familie eller venner om det, og når du føler, at du har grædt dine øjne ud, så begynd at komme ud og vær social. Du må for guds skyld ikke bare isolere dig selv i for lang tid – så graver du bare dig selv mere ned for hver dag, der går!

Zelia

 

– Hvis du ikke føler, du kan snakke med dine forældre om det, så snak med en veninde eller din søster. Hav en pude foran dig, som du kan kramme, når du græder, og skrig ned i den. Det hjælper! Kom også ud og lav noget, og lad være med at blive derhjemme. Det hjælper nemlig ikke på noget!

Annasofie

 

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du over et break-up

 

– Husk på, at verden ikke går under. Der er virkelig mange drenge og piger derude, og du skal nok finde dit livs kærlighed. <3

Julie

 

– Jeg lavede en kasse med billeder og de smykker, jeg havde fået af ham. En kasse med alle vores minder. Mine veninder sagde, jeg skulle brænde det, men jeg kunne ikke, for det var stadig en del af min livshistorie. Det hjalp virkelig meget.

Marie

 

– Et af mine gode råd er at forkæle sig selv. Tag på shopping, og køb noget, du har sparet op til i lang tid, eller tag på en af de lidt dyre cafeer, som du måske ikke ellers ville prøve. Mn pointe er, at du skal få tankerne over på dig selv og forkæle dig selv. Se dig i spejlet, og ros dig selv. Det kan lyde skørt, men prøv!

Madeline

 

– Det er megavigtigt, at man kommer ud med sorgen! Græd, hver gang du har brug for det!

Sofie

 

– Det hjalp mig rigtig meget at søge efter en masse råd og erfaringer på YouTube.

Julie

 

– Lav en liste over alle de positive ting ved, at I har slået op.

Emily